חדשה בפורום

ME1806

New member
חדשה בפורום ../images/Emo140.gif

שלום לכולכן. אני עוקבת אחרי הפורום כבר זמן מה מאחורי הקלעים ולמדתי המון ממה שקראתי. הפסקתי לקחת גלולות לפני כשבועיים בערך והלכתי לגניקולוג שנתן לי מרשם לחומצה פולית ואמר שאנחנו "יכולים" לעשות בדיקות גנטיות עפ"י רצונינו (חוץ מטיי זקס שאותה חייבים והיא בחינם). ביקשתי את חוות דעתו הרפואית לגבי אילו בדיקות הוא ממליץ שנעשה אולם הוא העדיף לא להכנס לתוך זה ואמר שנקרא את דף המידע ועפ"י זה נחליט לבד. השאלה שלי היא כזו: הורי הם מלוב וסוריה והוריו של בן הזוג מבולגריה והונגריה. מכל מה שקראתי עד עכשיו הבנתי שמומלץ שנעשה את הבדיקות הבאות: X-שביר, CF, קנוון ודיסאוטונומיה משפחתית. האם שכחתי משהו? תודה על העזרה ובהצלחה לכולן. מקווה שנעבור במהרה לפורום הריון ולידה

Nakatoma

New member
ברוך הבא ../images/Emo6.gif

אני רואה שאני לא היחידה שערה ב -3:30 לפנות בוקר

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה

בטאגליין (השורה הזזה למעלה) יש קישור לטבלה שאמורה להצליב בין כל הבדיקות לעדות שצריכות לעשות אותן. מקווה שזה יעזור לך ואם יש הערות אשמח לשמוע. בהצלחה.

חדשה

ברוכה הבאה. לא ני\ראה לי. אתם מגלויות שונות לגמרי והסיכוי שיש בעיה גנטית ממש קלוש. לא צריך למהר ולבזבז כסף על כל הבדיקות . לפי הצורך עשו מה שהרופא ממליץ אבל לפני לא סביר. בברכה, עפרה בלבן יו"ר עמותת חן לפריון וחיים 03-5050345

28קטנה

New member
שלום לעפרה

סליחה על הבורות אבל מה זאת העמותה של חן לפריון וחיים? ומה הקשר שלך לפורום הזה?

זוג חדש

New member
ברוכה הבאה

וברוכה העוזבת. לא חס וחלילה שאני מגרשת אותך אבל אני חושבת שבתוך תוך, גם את רוצה להיות פה כמה שפחות... שיהיה בכיף ובקלות והכי חשוב - קחי הכל בסבבה. בהצלחה לגבי הבדיקות הנחוצות: הרופא שלי נתן לי את מס' הטלפון של המכון שעושה את הבדיקות והם המליצו לי איזה בדיקות עלי לעשות. בסה"כ 4. אז תנסי לברר איתם, מה, כמה ולמה.

28קטנה

New member
אני עשיתי את כל הבדיקות

וכדאי לדעתי לעשות את הההככככל גם אם אתם מ"גלויות" שונות, זה ממש לא משנה , זה יתן לך מידע לגבי כל ההריונות הבאים. אני ישנה בשקט בלילה שעשיתי את המקסימום. (ואני יודעת שיש פה דעות אחרות אבל זו דעתי ואני ממליצה גם לך...)

למעלה