חדשה בפורום!!

לין 100

New member
חדשה בפורום!! ../images/Emo13.gif

שששלום לכולםםם
בעבר הייתי ממלצרת בפאב באיזור ת"א ואני רוצה לחזור לתחום המילצור.. מישהו יודע במקרה איפה אפשר לעבוד בשחור? אודה לכל תגובה
אפשר לפנות למסרים..

ברוכה הבאה!

וקבלי המלצה ממלצרית מנוסה - תעדיפי מסעדה שלא עובדת שחור. במסעדה כזאת גם תזכי לכל ההטבות הסוציאליות, גם ישלמו עלייך ביטוח לאומי (שזה חתיכת עול) וגם אם חס וחלילה יקרה לך משהו בעבודה את מכוסה. ובניגוד לדעה הרווחת, גם במסעדות שלא עובדות שחור אפשר להרוויח מצויין.

s h i r k u s h

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא ממליצה לעבוד שחור- כמו שפני בובה כתבה לך- לא יהיו לך הזכויות הסוציאליות, זה לא מסודר כזה וחבל...

לין 100

New member
שוב אני

תודה לכל מי שהגיב להודעה שלי בקשר לעבודה בשחור בכל אופון אני פש/וט יחתום בלישכה ולכן אני רוצה עבודה בשחור (כן אני נצלנית) אז אם אתם מכירים מקום שניתן לעבוד בשחור במלצרות אשמח אם תשלחו לי תגובה

לשרשר חמודה

ומקווה בשבילך שאם תחליטי לעשות את זה לא יעלו עליי, כי חבל להסתבך עם המדינה בגיל כל כך צעיר.

get well

New member
עלייך בטוח לא יעלו../images/Emo3.gif

ותכלס גם לא עליה... כולה 70 יום.

אל תהיי כל כך בטוחה

ידועים לי מקור ראשון מקרים שבהם עלו על אנשים כאלו וגורלם לא היה סימפטי במיוחד, ובואי נגיד שאם הם באמת יצטרכו את דמי האבטלה, רוב הסיכויים שהם לא יקבלו אותם. אגב, אני בזמנו חתמתי 100 יום ולא עבדתי במהלכם, ואת הסכום היפה שקיבלתי לא הייתי מרוויחה בשום עבודה זמנית, אלא אם הייתי עובדת כל יום.

get well

New member
כן אבל איך אפשר לעלות עלייה??

מה זה שהיא חותמת אצלו בלישכה יראה אותה ממלצרת הם גם ככה לא זוכרים אותך

עובדה שעשו את זה

לא יודעת את הפרטים המלאים אבל זה קרה. נראה לי שבעקבות ביקורות של מס הכנסה וביטוח לאומי שפשטו על עסקים שעבדו שחור ועלו על פרטי העובדים. ובלי צחוק בכלל, זאת שחתמתי אצלה באה לאכול במסעדה שעבדתי בה ובמקרה אני מלצרתי אותה, והיא שאלה מה שלומי ואמרה שיופי שמצאתי עבודה...

למעלה