חדשה בפורום+שאלה

חדשה בפורום+שאלה

אני אם חד הורית לילדה בת 5 אבי הילדה מתעלם מאבהותו .מזה 4 שנים אני בתביעת אבהות הוא נמצא בחול .לאחרונה קיבלתי פס"ד למזונות.ניגשתי עם פסה"ד לבטוח הלאומי להבטחת מזונות הידוע בחוק. הבטוח לאומי דחה את בקשתי בטענה שהאב תושב חו"ל שאלתי היא האם יש משהי בפרום שנתקלה גם היא בבעיה הזו,או חברות פורום שמכירות את הבעיה מקרוב ויכולות לתת עיצה טובה.אני מרגישה פגועה מהעיניין .מודה מראש אובדת עיצות.אגב האב ישראלי בעל אזרחות ישראלית

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לצערי אין ממש מה לעשות... זהו החוק במדינת ישראל : לשון החוק: "אשה תושבת ישראל שיש בידה פסק דין למזונות, והיא אינה נוקטת הליכים לביצועו, ובתנאי שהחייב במזונות היה תושב ישראל בזמן מתן פסק הדין או ב - 24 החודשים מתוך 48 החודשים שקדמו למתן פסק הדין, והיא אינה מתגוררת עמו." בכל מקרה כדאי להתייעץ עם עו"ד כדי לדעת האם את יכולה לפעול כדי לקבל את דמי המזונות.

ממתינה להתייחסות

ערב טוב לנשות הפורום. עדיין ממתינה להתייחסותכן לעיניין שאלתי אף אחת לא נתקלה ,שמעה,הזדעזעה משהו בנות יקרות אנה התיחסותכן תודהמראש נראה לי שהאמהות החד הוריות לא מרימות את קולן בפגיעה בהן.למה הקיצוצים שביבי עשה בזמנו ממשיכים לפגוע בנו ובילדנו?. בבקשה התיחסותכן .

מרגנית2

New member
לא יודעת מה להגיד לך

אולי תתייעצי עם עורכת דין של נעמ"ת? מחיר ייעוץ כזה הוא לא גבוה. יש פה בתפוז פורום של דיני משפחה אולי תוכלי לשאול שם. בהצלחה

שושה100

New member
עצתי להוציא לו צו עיכוב יציאה מהארץ

למקרה שיגיע לביקור. מקווה עבורך שיגיע מתישהו. בהצלחה שושה

nati42

New member
אשמח לשוחח איתך

תשאירי לי את הטלפון שלך או המייל אני גם בעניין הזה ענת

למעלה