חדשה בפורום ושאלה

זהר12

New member
חדשה בפורום ושאלה

שלום רב, אני חדשה בפורום זה ועוקבת לאחרונה אחר הפוסטים בפורום ומחכימה בעזרת תגובות החברים ועל כך תודה. אמנם הפורום נוגע בתחום קידום האתרים ואני מתחילה להכנס לתחום תוכניות השותפים, יש לי שאלת תם אך אני בטוחה שאוכל לקבל מכם תשובה מקצועית בעניין. נתקלתי לאחרונה בתוכנה המתיימרת להקים בלוגים באופן סיסטמתי ע"י איסוף הודעות RSS / מאמרים בהתאם לנישות הרלבנטיות, שיכתוב המאמרים והעלתם בבלוגים הרלבנטיים שהוקמו על ידי התוכנה. כפי שנאמר בדף המכירה זה מקור בלתי נלאה לעשיית כסף און ליין. שאלתי היא: האם איסוף המאמרים, שכתובם והעלתם בשנית היא חוקית? האם מאמרים או בלוגים מהסוג הזה לא יחסמו ע"י גוגל ועוד, האם בעלי המאמרים המשוכתבים אינם צפויים לתביעות העתקת זכויות יוצרים מצד בעלי המאמרים המקוריים (בהנחה והם באמת היוצרים ולא לקחו מאמרים PLR). מודה מראש ומקווה שבעתיד הקרוב גם אני אהיה בין העונים.

seostar

New member
זה תחום אפור

מותר לאסוף את המאמרים ולהפיץ אותם בשנית אם הם נלקחו מאתרים שהכותבים מראש מפרסמים אותם כמאמרים חופשיים למשל אתרים כמו http://ezinearticles.com/ וגם צריך לשים קישור לדף המקורי של הכתבה ועוד כל מיני מגבלות שחלקם רשומים פה http://ezinearticles.com/terms-of-service.html מבחינת זה שהבלוג שלך יחסם בגוגל זה תלוי, לפעמים גוגל חוסם ולפעמים לא, זה תלוי בכמות המאמרים שאת מעלה האם את משנה אותם קצת וגם כמה עותקים יש מאותו מאמר באתרים אחרים, בדרך כלל אם תצליחי להעלות מאמרים חדשים שרק פורסמו אז יש סיכוי שגוגל לא יחסום את הבלוג שלך. בסופו שך דבר הענין הוא כזה: הרבה אנשים משתמשים בתוכנות האלו, רוב האנשים לא נתבעים ורק מעטים מצליחים לעשות הרבה כסף בשיטה הזו.

זהר12

New member
תודה. ואם כך אז אילו סוגי תוכנות אוטומטיות

אינן נכנסות לתחום האפור? מאחר ויש כל כך הרבה דפי מכירה ארוכים לקריאה המציעים תוכנות המדברות על אוטומציה שאלתי היא, אילו סוגי תוכנות אכן שוות התייחסות של קריאה לפחות אם לא יותר כמובן :) ?

זוהי דרך טובה

אם את משלבת אותה עם שאר הפעילות שלך (של קידום האתר), לדעתי היום דיי הכרחי להשתמש בתוכנות האלו שכן אי אפשר להתחרות עם משווקים אחרים שפותחים עשרות אתרים כאלו בשבוע. הדרך הטובה ביותר להתעסק עם התוכנות הללו לדעתי היא להקים כמה בלוגים (עדיף על מערכות חינמיות שלא צריך לשלם על אחסון) ולשלוח תנועה מהאתרים הללו לאתר שלך (עם חומר מקורי שגם אותו אפשר לקנות בזול..) יש לי חבר שבנה מאות כאלו והוא דווקא מרוויח דיי טוב, תשלחי לי הודעה בפרטי אני אשלח לך את שם התוכנה (לא זוכר אותה כרגע) כמו כן אם את רוצה להתנסות באתר כזה את יכולה להשאיר פרטים בקישור ונארגן לך בלוגאוטומטי ללא עלות (בתמורה לכך שנציג את האתר שלך באתר הפרסומת שלנו..)

זהר12

New member
תודה וכן אשמח אם תתן לי מענה גם לשאלתי

בפוסט הקודם שרשמתי ל-seostar רשמתי לפניי את הצעתך ומאחר וכרגע אני באיזה שהוא תהליך אני שומרת לעצמי את האופציה לפנות אליך בשלב טיפה מאוחר יותר. תודה לך.

זהר12

New member
תודה :) אבחן זאת בעיון ...

וכן מאחר וזאת תוכנה אחת מיני רבות ברצוני לדעת כיצד והאם אני יכולה לגלות מראש (ולהמנע מלרכוש ולהתאכזב לאחר מכן) האם מדובר בתוכנה ששווה התייחסות ולא איך שהחברה בחו"ל קןראים לה SCAM.

זהר12

New member
הבהרה נדרשת להודעתי הקודמת ....

לאחר שקראתי אותי שנית ונראה לי שמה שרשמתי אינו מה שאליו התכוונתי ..... סליחה על הטעות
בהתייחסות ל-SCAM לא התכוונתי ל-http://wprobot.net/ אלא לתוכנות אחרות נוספות שאזדקק להן בהמשך או שארצה לבחון אותן בהמשך. כיצד אוכל לדעת מראש (אם זה ניתן) שאין המדובר בתוכנה כוזבת.

seostar

New member
אי אפשר לדעת....

לגבי WPROBOT אני יודע בוודאות שזו תוכנה אמיתי שעובדת. יש גם תוכנה אחרת חינמית אבל פחות מקצועית, ניתן להוריד אותה כאן: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-o-matic/ ולשאלתך, אי אפשר לדעת האם תוכנה כלשהי היא כוזבת והאם היא באמת תעבוד.הדבר היחידי שאת יכולה לנסות זה לרשום בגוגל את שם התוכנה ואז review או scam או legit למשל: wprobot review wprobot scam wprobot legit עכשיו אם את רואה שבחוות הדעת הללו יש קישורים של affiliate אז כנראה שהם נכתבו גם רק כדי לשכנע אותך לרכוש את המוצר הספציפי. בנוסף את יכולה לחפש חוות דעת על תוכנות האלו בפורומים בעיקר בחו"ל וגם ב YOUTUBE. ואם את רוכשת אותה מחברה רצינית אז יכול להיות שהם מאפשרים גם הורדה של DEMO למחשב. שיהיה בהצלחה.

זהר12

New member
תודה רבה. את האופציות הללו אני מכירה

מאחר ואני בודקת כעת דפי מכירה רבים (בקליקבנק למשל) בעלי תוכן מאד מעורפל, ולמרות הכיתוב הרב, לא ברור לחלוטין מה אני מקבלת חוץ מהבטחות אינספור לעושר, ללידים ועוד ועוד. את השאלה שאלתי מאחר ואיני מבינה (עדיין) דבר בקידום אתרים, חשבתי שאולי קיימים טיפים נוספים לאלו שציינת ושמקדם אתרים מקצועי יכול לזהות רק מעיון בדף המכירה או ב-view source . בכל מקרה עזרת לי רבות בכך שבארת וגם על wprobot
!

websiteil

New member
עדיף לוותר

ישנם הרבה מאוד דרכים להרוויח כסף באינטרנט. מה שכתבת על דרך העבודה עם תוכניות שותפים - תאורטית הוא אפשרי, מעשית הוא על התחום האפור, ועוד יותר מעשית... לא הייתי נכנס לזה. מדובר על: - אפשרות שגוגל יחסמו לך את הבלוג - אפשרות שבעלי תוכניות השותפים (גוגל אדסנס, ואחרים) לא ירצו לעבוד איתך יותר - והכי חשוב זה ממש לייצר ספאם ברשת האינטרנט - זה הכי נורא והכי מעצבן - ספק עם התוכנה תעזור באמת. קרוב לוודאי שאת עיקר הכסף מרוויחים בעלי התוכנה מזה שמשלמים להם כסף עדיף לחלוטין שתכתבי תכנים בעצמך, תוסיפי תכנים בעצמך... זה הסיכוי המהותי ביותר להצלחה שלך להרוויח כסף באינטרנט עם תוכניות שותפים

זהר12

New member
ראשית תודה. האתר המעניין שלך נמצא

במועדפים שלך מזה זמן מה. לעניין התשובה, ברור לי שמה שאתה מציע זוהי הדרך הנכונה ביותר אך כיצד אתה מציע להתמודד למול שטף הבלוגים והמאמרים שמופצים בטונות ע" אחרים. אתה רוצה לומר לי שכל מי שנעזר בתוכנות הללו לא מצליח להרויח מהבלוגים והאתרים שהקים? ובאותה הזדמנות מה דעתך על זה? http://www.speedlings.com האם לדעתך זה עובד?

websiteil

New member
איך להרוויח כסף באינטרנט באופן כללי

היי זהר 12. קודם כל תודה, זה מאוד נעים לשמוע שאתר מדריכים נמצא במועדפים שלך, זה בהחלט מפרגן -תודה (http://www.onlineisrael.info) תראי, יש הרבה מאוד אנשים שמנסים להרוויח כסף מהאינטרנט. הרבה מאוד מנסים לעשות זאת באמצעות תוכניות שותפים למינהם. רק חלק מצליחים. להבנתי מה שהופך את אלה שמצליחים להרוויח כסף באינטרנט לא בהכרח קשור לכמות הבלוגים שהם מציפים את הרשת (בלוגים שאיש לא קורא אותם) אלא קשורים למשהו אחר. לגבי השאלה שלך: כמובן שזוהי בהחלט דילמה איך להתמודד מול שטף הבלוגים וכמות הספאם במערכת, מגוון התשובות הוא גדול. התשובה שלי תהיה שונה גם בהתייחס לניסיון שלך בתוכניות שותפים. כלומר: - האם את כבר מרוויחה כספים בתוכניות שותפים? - האם את מרוויחה כבר 100$ לחודש? - האם את מרוויחה כבר 1000$ לחודש? - האם את ...? אני חושב שאם את ממש מתחילה, תנסי קודם כל לבנות בלוגים בעצמך, לכתוב טקסטים בעצמך עם וריציות שונות (כתבתי על זה באתר מדריכים), אבל אם את כבר מרוויחה יותר מ 100$ לחודש, ואת מרגישה לקנות את התוכנה הזאת.. למה לא? תקני אותה, תראי את ההשפעה שלה ואז תחליטי. ואם את מרוויחה כבר יותר מ 1000$ לחודש ואת מרגישה שבא לך.. אז למה לא? השאלה היא מה תעשי איתה. באופן אישי: אני מאמין לתת תוכן אמיתי לגולשים, כזה שיחזיר אותם שוב ושוב לאתר/בלוג שלך.

זהר12

New member
תודה רבה על תשובתך המפורטת.אקרא ביתר עיון

את הפוסטים בבלוג שלך ואחכים.

למעלה