חדשה בפורום הזה

חדשה בפורום הזה

שלום לכולם, אולי תצליחו לעזור לי. אני שמנה ששקלה 92 ק"ג , ירדתי ל- 78 ק"ג וכבר חצי שנה באותו משקל +-2 ק"ג. אני מתה להרזות עוד 10 ק"ג לפחות. אני אוהבת להכין דברים טעימים ואוכל טעים
- ב-ע-י-ה! משתדלת לא להכין אבל זה לא תמיד עובד.... תחדירו לי קצת מוטיבציה ופתרונות, אולי תפריטים מעניינים שיש בהם אוכל אכיל. תודה.

jesie12

New member
../images/Emo8.gifקודם כל תרגעי

מה בעינייך אוכל "אכיל"? את לא אמורה לסבול בדיאטה אל תמנעי מעצמך להנות מאוכל תשוטטי בפורום תקראי , תשתפי ותלמדי איך הופכים "דיאטה" לאורח חיים

hartzitzit

New member
ברוכה הבאה

כמי שג'סי כבר כתבה לך, אפשר ואפילו רצוי לאכול אוכל נורמאלי ולשלב את הדיאטה באורח החיים שלך. מה שעוזר לי - 1. לא לעשות שינויים קיצוניים ומהפכניים. אי אפשר לעמוד בהם לאורך זמן. 2. לתכנן את הארוחות שלך ככה שישאר מקום לפינוקים. 3. להכין תחליפים - לקנות לחם קל, דגנים, חטיפי אנרגיה זולים בקלוריות וכו 4. הגוף שלי לא פח. בהחלט לא עדיף לאכול רק בשביל לא לזרוק אוכל. 5. אם את לא מצליחה לבד - תנסי להצטרף לקבוצה. אני ממש מרגישה מבוכה אם אני צריכה להודות שחלילה עליתי (כמו למשל השבוע...). בהצלחה

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

גם אני מתמודדת עם בעיית המשקל והאוכל והאפייה... אני מזמינה אותך לפתוח שרשור חדש לבקשת מתכונים,בד"כ יש רעיונות טובים... בהצלחה

למעלה