חדשה בפורוםם

ILANA360

New member
חדשה בפורוםם

ממצב אנשים עכשיו הצטרפתי אחרי שעזבתי את הפורום של טופסי.. אני מאזור חיפה.אשמח להכיר עוד

ILANA360

New member
טנקס מאמי..

חח ותגידי המישפו הזה שיש לך למעטה זה לא משליחות קטלנית 2? כי אני מכורה לזה חחחח

jKiTTiE

New member
חחחח כההה

אני גםםם אני מכירה תסרט הזה בעל פההה =]] סרט תותח =]

ILANA360

New member
חח אלעק

גמני...איך אהבתי את ג'ון הקטן הזה ואייייי איזה חמוד הוא כול הילדות חלמתי עליו חחחחחחח

jKiTTiE

New member
חחחח וואי הייתי בטוחה שאני היחידה

בעולם שעדין אוהבת את הסרט הזה חחח יווו את לא יודעתתת פעם רציתי להסתפר כמוהו חחח איזה מושפעת אני חחח

ILANA360

New member
גנובהההה

גמני רציתי שההיתי בכיתה ו'..אבל איזה תיך הוא היה..עכשיו אבל הוא סתם מכוער אין אין גם היה תסרט הזה עפ שוורצנגר אבל עם ילד אחר כאילו שהוא נכנס לסרט ויודע מה קורה והכול..ההיתי מכורה לשתי אלא חחחחחחחח כנסי לי לאייס

sharon002

New member
סחתיין אילנה

ברוכה הבאה ילדה הגעת למקום הנכון. ומה קורה עם הגלשן שלך הוא כבר חזר מתיקון.

ILANA360

New member
היום אני אבדוק..

היום ניראה..או מחר. ומיזה ומאיפה אתה יודע????? חח

b m x

New member
הוא פדופיל../images/Emo3.gif

סתאאאאם
שרון אל תדאג אני חוזר בקרוב לארץ תשכח מלגלוש

sharon002

New member
פדופיל אההה

אין בעיה מר אופניים אני במקומך מחפש בחול איפה לגלוש כי פה בטוח שאני לו ישאיר לך גלים אפילו שהם שלך,ואתה מכיר איזה גרידי אני. והכי חשוב אחי תבלה. ועוד יותר חשוב יאלה תתגיס כבר.

ILANA360

New member
יאללה שרון

מתי אתה הולך לים?? חחחח ומאיפה אתה יודע שחזר לי מהתיקון?

sharon002

New member
אך אילנה

אז עלית עלי ואני מודיע שמהיום את יכולה לקרוא לי המורה שלך כי אני הולך ללמד אותך גלישה.וכל זה אחרי ששמעון אמר לי ששוה לנסות. אילנה אני רואה שאת רק היום נרשמת וכבר את עושה כאן בלאגן. קבלי תמונה שלי

ILANA360

New member
יששששששששש

אלאאאאאאאא איזה כיףףף אני לא מאכזבת מבטיחהה!! ואני לא עושה באלגן..פשוט משעמם לי בבית ואני לא יכולה לצאת כי איבדתי את המפתחות חחחחח ותמונה בתזונהה אוףף גמני רוצה לדעת ככהה!! יחיחיחי קיצר יאלה עשיתה לי ת'יום חחחח דבר איתי

קרנו

New member
BMX יא מפדל ברוורס

תגיד לי אתה בחו"ל וזה מה שאתה עושה ??? , איפה מצאת מחשב עם פונט עיברי בהונגקונג בכלל ???

b m x

New member
אני לא נשאר חיב

יש לי פהמחשב אצל סבתא והבאתי וינדוס עיברית אבל הוא לא ככ תומך

קרנו

New member
אהההה אני יודע מי אתה

הייתי בחיפה בבקדור לפני שנתיים וראיתי אותך עכשיו נפל האסימון

למעלה