חדשה בעסק

amirafu

New member
חדשה בעסק

אהלן, אני כאן פעם ראשונה כאן.... בחודש נובמבר אהיה בת 30 והחלטתי לפרגן לעצמי צניחה חופשית (טנדם) כמתנת יום הולדת.... אני מאד מתרגשת מהנושא ומחכה בקוצר רוח לחוויה המדהימה הזו. שאלתי אליכם: הייתי מאד רוצה לבצע את הצניחה ביום ההולדת עצמו - לקראת אמצע נובמבר. הבנתי שקיים סיכון כלשהו שבגלל תנאי מזג אוויר יבוטלו הצניחות. מנסיונכם - האם ביטולי צניחות בגלל מזג אוויר קורים לעיתים תכופות? האם כדאי לקחת סיכון ולחכות לנובמבר או להקדים את החגיגה? תודה

מזג אוויר

הי לך חדשה בעסק. נובמבר זה באמת חורפי. לעיתים קשה יותר בצפון מאשר בדרום ואכן תמיד (גם בקיץ בגין רוחות) קיימת אפשרות של ביטול/עיכוב הצניחה עקב מזג אוויר. ממה שאני מכירה לפחות, מאד מתאמצים לא לבטל צניחות בגלל מזג אוויר, טנדמים הם האחרונים שמתבטלים. ביטול יהיה רק אם קיים סיכון בטיחותי. איפה חשבת לצנוח בסקייכיף (באר-שבע)? או בפרדייב (חוף הבונים)?

amirafu

New member
איפה עדיף?

האמת היא שנראה לי שבצפון הנוף יותר יפה - ים, הרים, ירוק... קצת יותר מגוון ומעניין מלראות את המדבר, לא?

נוף

זה עניין של טעם. אני צונחת בשני המקומות וחייבת לציין שהנוף הוא הדבר האחרון שעושה לי את הצניחה. המהירות, האדרנלין, הצנחנים האחרים בשמיים, המדריכים החתיכים... - יותר מרגש מהנוף. גרתי גם בדרום וגם בצפון כמה שנים וממה שראיתי בחורף ירוק בכל הארץ... תתקשרי לשני המקומות איפה שיתאים לך - אני בטוחה שתהני, ואל תשכחי לבקש גם צילום.

rbagg

New member
תשובה...

א. מזל טוב! ב. לגבי מזג האויר: אפילו דני רופ לא יודע מה יקרה בנובמבר...
מצד אחד יש ימי חורף נפלאים לצניחה ואז הכל סבבה, אבל מצד שני אם יורד גשם או שיש רוח חזקה מדי אז לא צונחים, ובחורף זה קורה לפעמים...(ואז את מנסה למחרת/שבוע אחרי זה שוב) ג. לגבי יום ההולדת עצמו: שני המועדנים עובדים חמישי, שישי ושבת (+-), Paradive עובד לפעמים שלישי או רביעי במקום חמישי או בנוסף, אז לא בטוח שיפול לך על היום הספציפי בדיוק בכל מקרה. לדעתי (האישית והפרטית) תצנחי עכשיו==חגיגה ראשונה (ללא צפי לבעיות מזג אויר), וביומולדת יהיה לך סיבה לעוד חגיגה בה תוכלי לצפות בוידאו של הצניחה (ואולי אפילו תחליטי לתת לעצמך קורס צניחה מתנה ליומולדת
) מקווה שעזרתי משהו. רועי

amirafu

New member
תודה...

יום ההולדת שלי יוצא דווקא ביום שישי (12/11)... אז כל האפשרויות פתוחות מהבחינה הזו. לא נראה לי שברמת החווייה יש דרך לחגוג שתוכל להשתוות ללעשות את זה ביום ההולדת עצמו..... זה לא ייאמן שפתאום אני מחכה ליום ההולדת ולא מתבאסת ממנו...

Z o o k

New member
יש לי רעיון יותר טוב ../images/Emo22.gif

במקום טנדם, תארגני "מגבית" מכל החברים במקום שיקנו לך מתנות
, ובכסף שתאספי תעשי קורס צניחה
. ככה תוכלי לצנוח גם בצפון
וגם בדרום
. הכי טוב גם וגם
אה ... כמעט שכחתי.... מזל טוב

למעלה