חדשה בעסק

kruvit

New member
חדשה בעסק

מעוניינת לקנות אופניים טובות במחיר שפוי (רוכבת מתחילה). אילו דגמים הייתם ממליצים לי לקנות? היכן ניתן להשיג? תודה מראש

תשובה לשאלה

אני מציע לך להיכנס לקישור לוחות, ולמצוא אופניים שעונות לתקציב שלך. ואז להתחיל למיין- 1. שהשלדה תהיה זנב קשיח ( ללא קפיץ מאחורה ). 2. שהשלדה תהיה הכי חשובה בעניך- כלומר מה שנראה לך הכי טובה. 3. לא משנה מה את קונה, זה רק להתחלה. הכי חשוב שתרכבי תרכשי ניסיון, תכנסי לחנויות אופניים בשביל לשפר את הידע, תשאלי שאלות בפורום בלי בושה ואני גם מציע לעשות מנוי למגזין "אופניים". 4. אם את ממש חוששת לקנות משהו לא טוב, פשוט תיכנסי לחנות הכי מקצוענית בסביבה הקרובה לך ותבקשי לראות את אופני היד שניה שלהם. 5. תצטרפי לטיולי קק"ל ותשאלי את יואב כל הזמן שאלות ותשמעי מה הוא עונה לאחרים. ברוכה הבאה!!!

kruvit

New member
נכנסתי ללוחות על פי עצתך

הבעיה שאני לא מבינה מה אומרים כל הדגמים שמצויינים שם. איך אני יכולה לדעת שהשלדה טובה? באיזה חנות באיזור המרכז (תל אביב) היית ממליץ לי לברר? כולל חנויות שעוסקות במכירת אופניים משומשות

רח' החשמונאים בת"א; יש בו 3 חנויות

כמעט צמודות. שלושתן מקצועיות לעילא. אם את בענין כביש, אני יכול לעזור בעצות. "אם סטאבורגין מאמין, הרי אינו מאמין שהוא מאמין. אם איננו מאמין, אין הוא מאמין שאיננו מאמין." דוסטויבסקי, שדים.

kruvit

New member
תודה, אני באמת אלך לבדוק

תקבלו דיווחים שיהיה חדש...

מיכאל34

New member
..וגם בדרך פתח תקווה יש חנות

מקצועית בקרבה לחשמונאים בשם מצמן.

תשובה

אני יודע שזה קצת קשה בענין של חיפוש יד שניה לבד אך זה המצב. לאחר חשיבה עלה בראשי פיתרון- תיכנסי לאחת החנויות שעליהן דיברתי מקודם (רשימה תבוא מיד) וברגע שיתחיל המוכר לדבר על שלדות בכלליות פשוט תשאלי אותו בצורה יותר ספציפית מה בדיוק ההבדלים ואל תתבישי זה תפקידו והוא גם לא ישקר לך. בסיום בדיקה בחנות אחת אל תקני פשוט תעברי לשניה תקדישי לזה זמן על מנת שתעשי את הקניה הכי טובה. החנויות שני ממליץ בת"א (יש הרבה ואני לא יודע להגיד את הכצובת שלהן )- 1. מצמן את מירוץ/ 2.קנונדיל/ 3.סלאלום/ 4.רוזן את מינץ. את יכולה גם ללכת לחנות סטימצקי הקרובה לקנות מגזין אחד "אופניים" ויש שם פרסומות כמעט של החנויות כולל כמובן המיקום. אל תשכחי להקשיב למוכר.

לך ולכל הרוכבים החדשים

באתר הרים יש כתבה קצרה ומצוינת- http://www.harim.co.il/Article.asp?ID=371

למעלה