חדשה בעסק..

חדשה בעסק..

שלום לכולן,, לאחר 8 חודשים של הפסקה בעקבות הריון ולידה, חוזרת סף סוף לרוץ קצת.. בינתיים בחופשת לידה אז אין כל כך בעיה של זמן אבל אין לי מושג איך עושים את זה אחר כך וגם- מנסה לעשות את זה הכי נכון שאפשר כדי שלא תיפול לי רצפת האגן וכו' כמו שכולם כל כך אוהבים לאיים אבל בעידודה של טלי פינק המקסימה מצאתי את הדרך גם לזה.. עצות מהוותיקות בעניין?

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אני הכי רחוקה מניסיון בעניין הזה אבל מאחלת לך בהצלחה והגעת למקום הנכון

ברוכה הבאה! אחרי לידה- לרוץ יותר...

כי זה בדיוק מה שישמור על השפיות שלך וירגיע אותך ויתן לך זמן איכות לעצמך עם עצמך, ככל שמרחק הריצה יתארך- כך יתארך פרק הזמן שבו את- עצמך ולא בתפקיד אמא של ואשתו של וכו'. לא שמעתי על נפילת רצפת האגן בגלל ריצה, אני מכירה רק את תופעת הלוואי של הצטמקות האגן בזכות הריצה
ואיך מוצאים זמן? בשביל זה יש לילד גם אבא...

מור שלז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gifקודם כל מזל טוב

אני מאוד שמחה לראות אותך פה איתנו
נשמע בהחלט שאת בידיים טובות עם טלי פינק המקסימה העצה שלי: לאט לאט ובהדרגה. קשה למצוא זמן, והאמת שגם כשיש את הזמן, לפעמים אנחנו פשוט עייפות מדי (בינינו, חופשת לידה היא ממש לא חופשה, זו עבודה קשה ומעייפת) וצריך לדעת להקשיב לגוף ולא ללכת נגדו. כמו שהזכרת, חשוב מאוד לשים דגש על תרגילי חיזוק כשחוזרים לרוץ ובמיוחד אחרי לידה כל אחת בדרכה שלה: תרגילים בבית, בחדר כושר, פילאטיס, ... האופציות רבות ומגוונות, ואת צריכה פשוט למצוא את מה שמתאים לך עוד על חיזוק וחזרה לריצה אחרי לידה תוכלי למצוא בשאלות ותשובות מהארוח של נילי אברמסקי המדהימה: נילי אברמסקי מתארחת - שאלות בנושא אמהות וריצה את מוזמנת להשאר איתנו כאן, לשאול, לקרוא, לייעץ ולשתף, יש כאן הרבה אמהות, ויכול להיות שיעניין אותך גם לקרוא בשרשור הזה שהיה לנו כאן לא מזמן: חזרה לריצה אחרי לידה ושוב ברוכה הבאה ומזל טוב

למעלה