חדשה בעסק

ליידי10

New member
חדשה בעסק../images/Emo9.gif

בוקר טוב. אז אני פה בפעם הראשון ואני כל כך שמחה שיש פורום כזה, אני ממש זקוקה לכן
יש לי כל כך הרבה שאלות וחששות, אם תוכלו לענות- אשמח. קצת הקדמה אני ובן זוגי מתחתנים בעוד 3 חודשים וכבר אנחנו מנסים להיכנס להריון. מה דעתכם? אני כבר לא בת 20 (27) ומאוד רוצה ילדים (גם בן זוגי שהוא בן 30, מאוד מאוד רוצה שיהיה לנו ילד/ה), שנינו סיימנו את הלימודים ועובדים ומתכננים חתונה ולכן אנחנו רוצים כבר לנסות. אני בלי גלולות כבר כמה חודשים וכלום. החודש נתחיל בפעם הראשונה עם השיטה של הימים... קניתי ערכה ו... נקווה. אני צריכה ללכת לרופא בזמן הנסיון להיכנס להריון? מתי להתחיל להיות מודאגת מכך שאני לא נכנסת להריון? המון שאלות, נכון?
אז שיהיה יום נפלא והמון בהצלחה למנסות ומזל טוב למצליחות

nonaa

New member
ממליצה לך על פורום "לקראת הריון"

אני הלכתי לרופא עוד קודם , עשיתי בדיקות גנטיות והתחלתי לקחת חומצה פולית שמומלץ 3 חודשים לפני כניסה להריון ...

nonaa

New member
סליחה טעות

שכחתי שנכנסתי לפורום אחר ... פדיחות ..

נשואה 3 3

New member
היי לידי 10

כמו שכבר אמרו ללכת לרופא כדאי מאוד שהוא יהיה רופא טוב, לבקש חומצה פולית, לעשות בדיקות גנטיות, לחשב את הביוץ יש שתי דרכים על פי חום השחר או על פי ספירת ימים, לגבי שניהם יש הסברים במילון המושגים. וקדימה לעבודה. בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
בורכה הבאה ../images/Emo140.gif

את ממש לא חייבת ללכת לרופא. רצוי אמנם. ממילא רצוי לעשות ביקורת כל חצי שנה, אז מה אכפת לך להקדים קצת? לעשות PAP זה חשוב. מה שכן לא ציינת אם מאז שהפסקת את הגלולות המחזור חזר להיות סדיר , שאם לא - אז זה מצריך באיזה שהוא שלב - בדיקה של רופא. ואם לא, אז חומצה פולית כדאי שתקחי (בכל בית מרקחת מוכרים ללא מרשם) בגילך, את יכולה בשקט לתת לעצמך שנה של נסיונות. בלי לחץ ורק להנות. אחר כך גם אין סיבה להתחיל להילחץ - אבל שווה לראות רופא. אבל אין לך מה לדעת את הדברים האלו, את הרי עוד מעט תעברי לפורום הריון.

ליידי10

New member
ועוד שאלה

ומה בקשר לעובדה שאנחנו מתחתנים רק עוד 3 חודשים? מה דעתכם? כדאי לחכות עד לאחר החתונה? תודה על התגובות. שולחת לכולן

תמרלה

New member
לחכות לבדיקות או ל.....??????

אם הכוונה לבדיקות התשובה לא! תעשו את הבדיקות הגנטיות, תתחילי לקחת חומצה פולית ,תבקשי מהרופא נשים שלך לעשות בדיקות דם לפני הריון- זה השלב הראשון. אם השאלה לחכות אחרי החתונה ואז לנסות לגבי להכנס להריון - אז רק את יכולה לענות על זה! כרגע לדעתי תתמקדו בהכנות לחתונה בכייף, יש לכם מספיק דאגות כרגע אז למה להכניס עוד לחץ ? ובכלל תהנו מעט מהזוגיות שלכם כזוג ואז תעברו לשלב ב' להביא ילד בהנאה ובכייף ותראו איך הדברים מתגלגלים. בהצלחה

פּוֹנְג

New member
מסכימה עם תמרלה.

רק קחי בחשבון עוד דבר אחד והוא שיש כאלו שבחודשים הראשונים להריון מרגשיות מאד לא טוב. אם את מבנות המזל שתקלט ציק צק להריון, את עלולה להגיע לחופה עם בחילה...

שריתה1

New member
לא להלחץ!!!

אין לך מה להלחץ.לדעתי,רק לאחר 6 חודשים של נסיונות "ע"פ הספר" לגשת ליעוץ אצל הרופא,עד אז לא להלחץ, זה משפיע לרעה על חיי היום יום!

למעלה