חדשה בעיר

miky4

New member
חדשה בעיר

שלום לכולן, כבר הרבה זמן קוראת ולא משתתפת, מתעודדת ולומדת בשקט בשקט, אבל החלטתי "לצאת" מהמחבוא ולשאוב (ולהעניק) קצת עזרה ותמיכה. הסיפור שלי - מיומה של כ-9 ס"מ ברחם שעושה לי דימומים מה-זה רציניים כל חודש, עד לרמה של ירידה רצינית בהמוגלובין (כרגע במיטה). מנסה להיכנס להריון כמעט שנתייים, עד כה ללא כל טיפולים (לבד מצילום רחם, היסטרוסקופיה וכו'). כעת הגעתי למחלקת פוריות - רופא אחד ממליץ על הסרת המיומה בניתוח (מיומקטמי), אחר חושב שרצוי לנסות קודם טיפולים ובמקרה שנכשלים אז לחתוך. האם מישהי עברה טיפול להוצאת מיומה בניתוח, או לחילופין נכנסה להריון עם סיפור דומה? אשמח לשמוע תודה מראש ומאחלת לכולן הצלחה מ.

mayarut

New member
תתיעצי עם רופא מומחה../images/Emo70.gif

לדעתי כדאי לך לפנות לרופא מומחה פוריות ולהתייעץ איתו, תנסי גם להפעיל שיקול דעת קר והיגיון בריא לאחר שיהיה בידיך כל המידע, זה תמיד עובד! כדאי לא למהר עם ההריון ולנסות לפתור את הבעיה קודם,אין להקל ראש בטיפולי פוריות והנזקים שהם עלולים לגרום לכן יש לדאוג לעשות את כל הפרוצידורות בצורה אחראית ולא באויר. בהצלחה, מאי

miky4

New member
יש מומחה מומלץ באזור הדרום?

הי לכולן תודה על התגובות, רציתי לדעת האם יש מומחה מומלץ בתחום באזור הדרום?

הרמוניה

New member
מישהו אמר מיומה? וניתוח??

אני עברתי ניתוח מיומקטומי (אחרי ששני נסיונות להסיר את המיומה העקשנית שלי בהיסטרוסקופיה נכשלו). ולא אני עוד לא בהריון עדיין-אבל זה כנראה מבעיות אחרות.היו לי היקלטויות אחרי הניתוח... הניתוח נחשב שמרני ופולשני יותר אבל לפעמים אין ברירה. הניתוח עצמו לא הכי נעים בעולם-אבל גם לא נורא. שכבתי שבועיים אחר כך-וכל יום הרגשתי טוב יותר מהיום הקודם. שלושה חודשים אחריו-0חזרתי לנסיונות. גם אני התיעצתי לפני ואמרו לי שיש השערה שמיומות מסוימות מפריעות להשתרשות.(אצלי היא גם דחקה את הרירית כך שלא היתה ברירה). מאוד ממליצה לך ללכת להתיעצות נוספת לגבי הניתוח ואם את מחליטה ללכת עליו-לבחור מנתח מאוד טוב ומאוד מיומן. אגב למרות שלא ידעתי שאני סובלת-מאז הניתוח הוסת שלי הרבה פחות אלימה מאשר בעבר הרמוניה

לא יודעת... אבל מאחלת לך ברוכה הבאה

בתקווה שמהר מאוד תגיעי לפורום השכן (בטח כבר קראת שזה ההוא בדלת משמאל)... וכמובן
בניתוח (במידה ותעשי) ובכלל

יש לי חברה

שעברה הריון עם שתי מיומות ורק בהריון היא גילתה אותן, הן הפריעו לה קצת במהלך ההריון והרופאים טענו שלאחר הלידה היא תצטרך לחזור להוריד אותם. היא כמובן לא חזרה והיום כעבור 3 שנים היא נקלטה להריון בטעות והמיומות עוד שם אז... ושכחתי לציין שהיא אחרי הריון מחוץ לרחם וחצוצרה אחת. תהיי אופטימית, הכל אפשרי, רק תאמיני ואל תתיאשי, אנחנו כאן איתך לאורך כל הדרך. בהצלחה!

איה שלי

New member
מיומה...זה גם השטח שלי (לצערי)

לי היתה מיומה ברחם, שדחקה את הרירית, מה שדי הפריע להכנס להריון. אני ממליצה ללכת לרופא הכי טוב ולהסיר את המיומה...לעזור..זה לא עוזר..גם אם תכנסי להריון..יש פחד כל הזמן שהמיומה תגרום להפלות. אני אחרי שני ניתוחים להסרת המיומה..והיום אני בשבוע 10
אז לכי לעוד יעוץ...יש תקווה...והכל יהיה בסדר!!! בהצלחה!!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני חושבת שכדאי לך להתייעץ עם רופא מומחה. כי המיומה יכולה להפריע גם אחרי קליטת ההריון. בהצלחה בכל דרך שתבחרי נועם

shula21

New member
מיומות

לפעמים אני מבקרת לזחר ימים עברו. לי היו מיומות במשך שנים אמרו וחזרו טובי המומחים והסבירו שהן לא מפריעות. לאחר שנים של טיפולים והמון המון IVF הוחלט לנסות ולהסיר את המיומות . הססנו ופחדתי מאוד אבל בסוף הלכנו על זה (זה היה המוצא האחרון). הניתוח היה יותר מפחי מכואב. אחרי 3 שבועות חזרתי לחיים. אחרי שלושה חודשים הריתי ספונטנית ומאז הכל טוב יש לנו 2 בנים לצערי בזבזנו שנים טובות ורבות מידיי עד לניתוח כך שהשעון לרעתנו תתיעצי תבדקי אבל על תבזבזי שנים.....

miky4

New member
תודה על העידוד

שלום לכולן תודה על העצות - שעיקרן ללכת ולבדוק שוב אצל מומחה. די מתוחה מכל הסיפור וממש לא יודעת מה להחליט לעשות עם כל העניין - פתאום להפוך ל"חולה" קצת מייאש אותי על אף שסיפורי הצלחות נורא מעודדים. הרבה שנים לבזבז אין לי, אני "מבוגרת" גם ככה. אם יש למישהי שם של רופא מומחה-מומלץ אשמח לשמוע. תודה

למעלה