חדשה..+ בעיהה..

SIV114

New member
חדשה..+ בעיהה..../images/Emo4.gif

שלום! אני סיון מדרום השרון... ויש לי בעיה..[ אוהבים אותך סיון..
] אז ככה.. אני מדמית, עד עכשיו הדרכתי ז-ח.. שעם כל הבעיות שהם עשו לי אני פשוט מתה עליהם. המושב שלי החליט עכשיו להוסיף עוד קבוצה- א'-ב'. עכשיו, בגלל שיש רק 2 מדריכים שעברו קורס לפחות אחד- אני ואחותי המדצית- וכל שאר המדריכים הם טרומפים, [סך הכל אנחנו 5 מדריכות +משצית שמדריכה טרומפים] ורק למי שהדריך עד עכשיו את החצי שנה יש מיומנות כזו או אחרת, החליטו להפריד את המדריכות מהקבוצות שלהן כדי שלפחות מדריך אחד יהיה בעל מיומנות בכל קבוצה, כל השאר המדריכים שהוסיפו לנו [טרומפים שלא עברו קורס ולא הדריכו בחיים] מצתוותים לאחת המדריכות. עכשיו, אני נפרדתי מהקבוצה שלי והם כל כך התאכזבו, אני ממש אוהבת אותם וקשה לי להפרד, וכמובן זה שינוי של 180 מעלות מז-ח לא-ב, אני אפילו לא יודעת איך להדריך אותם, מה מתאים לגיל לשהם, מה הם יבינו, איזה ערכים אני יכולה לעשות והם והם יבינו עד הסוף. חוצמזה שאני בי"א ואני לא יודעת כמה זמן אני אוכל להשקיע בעונת הבגרויות.. נורא קשה לי, גם הפרדה וגם לעבור לקטנים שאין לי מושג מה לעשות איתם...HELP!!! מה לעשות? לנסות לשכנע את המדבית להחזיר אותי לז-ח? להתמודד? אני מתוסכלת..
סליחה על החפירה ותודה לכל מי שעוזר..

מיכלצי

New member
אני חושבת שאתם

צריכים להיות חלק מההחלטה הזאת.. וגם נראה לי לא הגיוני להעביר אותך להדריך א'-ב' כשאת עברת קורס מד"מים, ועד כל הכבוד לשכבות הנמוכות, זה יותר בייביסיטר כשמדריכים אותם. אצלנו הדריכו לפני כמה שנים את א'-ג' והפסיקו את זה ברגע שכל פעולה הייתה סוג של משהו כזה וההורים שלחו לשם את הילדים רק בשביל שיהיה להם שקט בבית.

spraizler

New member
יש לנו דבר כזה

אבל א-ג מדריכה המדבית. הדריכה לפחות, היתה לה מלא עבודה והיא התפטרה. תסרבי בכל תוקף להדריך א-ב!! בגלל מגוון סיבות: א) הם לא בתנועה, הכשירו אותך להדרכה בתנועה. ב) באמת אי אפשר לנטוש קבוצה באמצע, כל מה שהשגת ילך לטמיון וזה ממש חבל. וכל הדברים הנלווים לזה. ג) הפעילות לא-ב לא דומה לז-ח יהיה לך ולהם קשה מאוד.. ד) והכי חשוב- פעילות לילדים קטנים זה משחקים דבילים נטו!! את תמותי ותתאכזבי ותשאלי את עצמך למה למה למה . את רוצה לתרום ולחנך וכל היום משחקת משחקים מפגרים ודבילים, את תרגישי שאת לא ממצה ולא תמשיכי לשנה הבאה. זה בכלל לא מומלץ, אני מכיר אישית אני ממשצ על 2 מדריכי ג', שעוברים בערך את אותו דבר. אל תוותרי. עזבי בגרויות ובלגאנים, אפשר להתמודד עם זה.

spraizler

New member
לא התפטרה כליל

היא גם הדריכה א-ג, היא התפטרה מהמשרה הזו.

SIV114

New member
חשבתי על להדריך את שתי הקבוצות

אבל זה קריעת תחת וכוחות שלא נראה לי שיש לי כרגע, וגם חוסר זמן משווע..
... תודה

Simple Sam

New member
זאת באמת קריעת תחת רצינית.

לדעתי לא'-ב' אמורים לעשות יותר משחקים וסתם להראות להם שיש תנועה ופחות להעביר ערכים, רק כשהם יגיעו לכיתה ד' וייהיו רשמיים-אז להתחיל להכניס להם את הערכים והכל. בשלב הזה רק למשוך אותם..אז יהיה לך בסדר איתם. אם את ממש רוצה את הז'-ח' שלך בחזרה אני אומרת שתלחמי על זה ותסיימי איתם את השנה כמו שצריך. אל תתני שיעבירו אותך באמצע שנה לכיתות אחרות אחרי שנקשרת לחניכים. אם תשארי בסוף בא'-ב', תקפצי לבקר את הז'-ח' שלך בפעולות פה ושם,ככה שהם לא לגמריי לא ייהיו שלך יותר.

למעלה