חדשה בהוד השרון

ApA1800

New member
תקן אותי אם אני טועה אבל...

אני חושב שהיא הסבירה איך היה בהודעה שהגבת אליה

La Gamba

New member
היא אמרה לשאול אותה איך היה

אחרי שהיא מתחילה לעבוד, כלומר ב29-היום

סיכום השבוע

לא היה לי "כיף" בעבודה כי אני עדיין מתלמדת לעבודה אני לא מקבלת משכורת או טיפים ב4 משמרות הראשונות אומרים שזה ניצול. אבל במקום אחר לא היו מלמדים אותי כלום. ואולי בכלל לא מקבלים אותי לעבודה.. אבל היום הראשון במקום העבודה היה לי קשה אבל נעים כי קיבלתי המון מחמאות מהלקוחות הקבועים. "כיף של קפה" מיועד בדרך כלל אלא שיושבים ואוכלים או שותים קפה מגיל 40 ומעלה...בעלי מעמד גבוהה או שפשוט משעמם להם לאכול לבד בבית אז הם באים להתפנק אצלנו. ככה שמתי לב בכל זאת. יום ראשון הקרוב משמרת לימודית שנייה מ-17:00 בערב עד חצות. ואני אחזור בטרמפים להוד השרון. כי אין אוטובוסים. והם לא דואגים לי גם לזה. חוצפנים. אבל זה מה יש שיהיה לכם סוף שבוע מצויין.

תגובה לניצול

הוא פיטר אותי בתגובה שלא עברתי את כל השלבים של ההתלמדות ואחת העובדות זרקה שאני לא זריזה , או שלא לומדת מהר את הנעשה בתגובה שלי למקרה, היא רק זרקה בעיקרון איך מכינים קפה אבל לא נתנה לי צאנ'ס לבצע את ההוראות.. והיא גם עובדת חדשה יחסית אליי, היא ניצלה שהיא במעמד גבוהה ממני, והבוס מקשיב לה ולא לשאר העובדים והוא אמר לי לא לחזור לשם לעולם...וחזרתי לגל העובדים "המפוטרים" מאז כבר שבוע שאני ממשיכה במאמצים למצוא עבודה... שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםם

תגובה לניצול

הוא פיטר אותי בתגובה שלא עברתי את כל השלבים של ההתלמדות ואחת העובדות זרקה שאני לא זריזה , או שלא לומדת מהר את הנעשה בתגובה שלי למקרה, היא רק זרקה בעיקרון איך מכינים קפה אבל לא נתנה לי צאנ'ס לבצע את ההוראות.. והיא גם עובדת חדשה יחסית אליי, היא ניצלה שהיא במעמד גבוהה ממני, והבוס מקשיב לה ולא לשאר העובדים והוא אמר לי לא לחזור לשם לעולם...וחזרתי לגל העובדים "המפוטרים" מאז כבר שבוע שאני ממשיכה במאמצים למצוא עבודה... שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה