חדשה בהוד השרון

חדשה בהוד השרון

ב11 לינואר עברתי להוד השרון. נחמד לי לגור פה... אבל עדיין לא מכירה מקומות,רחובות בהוד מקום שקט רגוע אשמח להיות חלק מהפורום של הוד השרון. סוף שבוע מצויין ורגוע לכולם

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תמי לא
חחח
אז.. לאיפה עברת בהוד השרון
איזה בי"ס את
(כתה
) חח *אולי עוד יש סיכוי שאני לא הכי קטנה פה
* חחיח
בכל מקרה, התאקלמות מהירה בהוד השרון
זו באמת אחלה עיר

תגובה לSHAKSHUKA

איזה כיתה איזה נעליים. אני בת 22 וחצי ....סיימתי מזמן תיכון צבא יש לי פטור . (בלי תגובות בנושא) אני גרה ברחוב השקמים , מכירים ? עבודה עדיין לא מצאתי , יש לכם הצעות אתם בטוח יודעים איפה נמצא הספרייה ? מקווה לקלוט חברים בגילי בתקופה הקרובה. יש לי חברים מבחוץ אבל זה לא אותו הדבר. אני סטודנטית לומדת בתל אביב פעם בשבוע. שיהיה לכולם סוף שבוע פיצוץ, או רגוע , ותנהגו בזהירות

La Gamba

New member
רחוב השקמים? זה לא האזור של

רוזנשטיין? בכל מקרה, נראה לי שרחוב השקמים קרוב לרחוב הבנים, ומאוד קל להגיע לספרייה מרחוב הבנים.... (חוץ מזה, יש את מפות תפוז)

תגובה ל:La Gamba

כן אמרו לי שזה הרחוב של "רוזנשיין המשוגע" אל דאגה יש פה שומר צמוד לבית שלו... אפילו התיידדתי איתו וכלב מפחיד ענק בגודל של בנאדם אני לא מפחדת משום דבר יש לנו אזאקה בבית. ותמיד יש מישהו בבית איך עבר הסוף שבוע?

חחח השומרים שלו חושבים שהם חכמים

.. לפני כמה זמן הלכתי להתרים מבי:ס עם חברות שלי, (אני לא יודעת אם סיפרתי את זה או לא
) אזזז... עברנו ליד הבית של רוזנשטיין, שאלתי את השומר (שהכחיש)( מה השעה, אחרי שלוש שעות שחרשנו רחוב אחד, חזרנו ואותו שומר עדיין עומד שם, הסתכלנו עליו והוא אומר לי עשיתי סיבוב.. טווווווווווווב. *מגלגלת עיניים*

אבל בעקרון...

הם לא אמורים לדבר וזה.. יותר נכון שלא יסקלו אותי
- הוא עשה לי כזה "אני.." ותנועה של סיבוב עם היד.. חחחח

arifell

New member
עוד מישהו בפורום מעל גיל תיכון...

אנחנו במיעוט בולט לדעתי. אני חושב שהרוב עוד לא נוהגים
ד"א, אני בן 21...

Freaky Angel

New member
הרוב כאן בכלל אפילו מאותו בצפר ^^

אני, בני, אורי, דגבלי (שמבקר פה ושם) ואדווה...

La Gamba

New member
כלומר שאריפל הוא היחיד?

אגב כלבים ענקיים, ראיתם את הפודל הענקי בעיתון? ספוקי, נכון?

ApA1800

New member
היחיד שמה?

כי אם דיברת על רשיון אז לא, הוא לא היחיד

../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטערת תמי, לא משהו אישי נגדך.. אבללללל גררר בי"ס
ואללה אפילו לא שמתי
ל22 בניק שלך
חחח טוב לא משנה, אממ אני חשובת שאת יכולה לעבוד בקניון, תמיד מחפשים שם, ובחנויות מרכז, כאילו של הופכים דף, אני יודעת שהם מחפשים עובדים טובים. *מקווה שעזרתי*

לחברי החדשים+SHAKSHUKA

היום עבר עליי יום קשה ....... הסתובבתי בכל רחובות ת"א במסעדות ובארים והשארתי את שמי+טל', אצל כולם ובסוף היום ב8 ככה בערב מצאתי מקום קטן באמצע דיזינגוף קפה+קונדיטוריה מקום מגניב ואני מתחילה ב29 לינואר , משמרת ראשונה אז תאחלו לי בהצלחה שהכל ילך קשורה. ובקשר לשומר של הזאב הזה......הוא שומר מעצבן שגם לי עושה לי עיניים לעוף משם כמה שיותר מהר...שאני לא אהיה לו חשודה לילה טוב ובוקר טוב לכולם שאחזור בערב אבשר לכם איך עברה עליי המשמרת הראשונה להת'. ויום טוב

יפה יפה../images/Emo70.gif אמרתי לך שתמצאי עבודה../images/Emo70.gif

שיהיה לך
איתה
.. וזה בסדר את יכולה לקרוא לי הדר

למעלה