חדשה בגלישה

me123

New member
חדשה בגלישה

שלום, איפה אפשר לרכוש גלשן טוב למתחילים, שיעלו עליו פעם ראשונה, במחירים סבירים (300-500 שח), באזור חיפה? ובאיזה חוף אפשר לגלוש בחיפה? שאלה אחרונה, קצת צעירה אבל מה זה אומר פיצוצים ואיך מתקנים אותם? תודה

sharon002

New member
גלשן טוב

אם את רוצה גלשן טוב את יכולה ללכת לחנות גלישב שיש בקסטרא בחיפה ושם תישאלי מי זה שמעון דבח ותגידי לו את מה שאת צריכה. כשאת מגיעה לחנות אל תבקשי מאף אחד עזרה רק משמעון בלבד. לגביי חופי גלישה בחיפה יש בשפע אבל קודם צעברי את שלב הקניה ואחר כך אנחנו נמשיך לכוון אותך. אני ישמח תמיד לעזור לך בברכה רבה שרון

me123

New member
עוד שאלה

חרבות - למה הן משמשות והאם הן הכרחיות בגלשן?

cyb3rmaniak

New member
הם ממש לא החרכיות...

זה בערך כמו לנהוג במכונית בלי הגה... אפשר, אבל ממש לא רצוי. החרבות בעצם נותנות לך את השליטה בגלשן. הם מניעות אותך בקו ישר. בלי חרבות הגלשן היה מתפרע ומתחיל להסתובב ולקפץ לכל מיני כיוונים. גלשנים למתחילים לפעמים מגיעים עם חרב אחת או שתיים... אבל אני לא יודע למה. יכול להיות בגלל הנטייה של החרבות להתפס בגל כשאתה לא כל כך יודע מה אתה עושה =/

b m x

New member
גלשן למתחיל מגיע עם חרב אחת

או שתיים ,למה? רוב האנשים שמוכרים את הגלשנים שלהם ,אלו גלשנים שעברו המון התעלליות ,פיצוצים וחרבות שבורות ,הם מעדיפים למכור את הגלשן למשהו שלא מבין בגלשנים במחירים של 400-500 שעושים עליו קופה גלשן שחסרות לו חרבות צריך להוריד למחיר 200 בערך ,למה 200? משום שחרבות + תיקון עולה 200 שקל אולי יותר.

me123

New member
אז גלשן במחיר של 450 שקל

כמה חרבות סביר שיהיו עליו? ואם יש חרב אחת אפשר להתחיל לגלוש בו? ז"א אני מתחילה ממש, אני אסתדר עם אחת או שעדיף 2 שלוש?

למעלה