חדשה בבלוג

חדשה בבלוג

היי אני דנה מרמת גן בת 24 ואני הולכת לשרוץ בבלוגים מישהו יכול להגיד לי איך שמים מצלמה וכמה עולה מצלמה ואיך משדרים וכמה זה עולה תודה ?

תמוני

New member
ברוכה הבאה

השימוש באתר הוא חינם מצלמה עולה בסביבות ה80 שקל (משהו סביר לשידור, איכותי)

תותחח27

New member
כנסי מאמי...

עיזבי אותך מבלוגים הכל שטויות הבל הבלים.. בואי נרד אני ואת לאילת נקח סוויטה טובה לכמה ימים. נעשה חיים טובים. בירות יין ג'קוזי אני ואת מוזיקה והשמיים הם הגבול..!! יאלה מחכה לך למסר ביי מאמי שלי

ללל תותח הרגת אותי

חדשה לפני שאת נכנסת תשארי בחוץ עדיף זה מקום שדופק את האנשים תהיי בשידור פעם תראי מה זה חחחח סתם מותק תקני מצלמה תשדרי אם את שןןה עוד יותר טוב

כנסי....

מצלמה עולה בן 30 שקל ל700+ תלוי איזה מצלמה את רוצה בגלל שאת חדשה תקני של 50 שקל בכניסה יש לך פתיחת תוכנית את רושמת את שם המשתמש וסיסמא מסמנת את V בשתיי הסימונים שימי לב אם תסמני את המבוגרים בבלוג הרגיל לא יעבוד לך אל תסמני מבוגרים!! תרשמי את שם התוכנית שלך ואת התיאור ואישור ואחר כך יופיע לך כניסה לתוכנית שלי וזה כול הסיפור קל מאוד ופשוט :)

קודם כל ברוכה הבאה

דבר ראשון יוני נתן לך אחלה פירוט דבר שני הרבה צודקים תברחי כל עוד את יכולה זה בלוג למכורים כמונו דבר שלישי שיהיה לך אחלה שבוע נשמה

קבלי מדריך קצר להתנהגות בבלוג

תמיד תנהלי אותי :) אני חצי סלב חחחחחחחחח תישתמשי המון במילים כפרה . מאמי. שימדורה.חיים שלי.ואני מתה עלייך. שזורקים אותך תמיד תיכנסי לזורק לפרטי ותגידי לו מהיום אתה נאנס ואז את תיזרקי עוד כמה פעמים ותשלימו והכלל הכי חשוב זה לרכל המון בפרטי כי אנשים בכלל לא שומרים פה שיחות והם מאוד דיסקרטים :)

0SUPERBOY0

New member
פ'חחח אחי שמע

תאמין לי ברגע שהיא תהיה שם ותתרגל זה יבוא לה טבעי

תעלמות "משדרת בסטייל" נפתרה בזה הרגע!!

מי יודע לאן לירונה נה נה נעלם? הכוונה לשדרנית רדיוץ הילד הזה לירון. שחי בפנטזיה מתמשכת... שרב עם בלוגרים מקניט אותם ללא כל סיבה... אז הוא חזר בכינוי אחר. "משדרת בסטייל" לא היה קשה לעלות על הטיפשות שלו... אז לירון תעשה טובה תמשיך לחפש את החברים שלך... ביי ביי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרסת ת'ילדהה!!(גבר/בחורה/קוקס מה שלא יהיה) ועלק יבוא לה טבעי חחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי

למעלה