חדשה...אפשר להתקבל?...

kiwigirl

New member
חדשה...אפשר להתקבל?...

שלום לכולם לאחרונה החלטתי שאני קצת יותר מדי מחושבת, והרגשתי שאני צריכה להכניס קצת "רוח" לחיים שלי. לפני חצי שנה אמי היקרה קנתה לי את הספר "הסוד", הצצתי בו כמה פעמים אבל לא מצאתי עניין. ועכשיו אני מרגישה שמשהו קורא לי לחזור לזה. שאני צריכה לשנות את הדרך שבה אני רואה את העולם באספקטים מסוימים בחיים שלי. אז התחלתי לקרוא ולהתענין.... ותאמת, קשה לי עם זה. קשה לי מאוד... אני אמנם לא רואה שחורות, אבל אני מאוד זהירה עם האופטימיות שלי. אני זהירה באופן כללי. ונורא הייתי רוצה להכניס משהו כזה לחיים שלי, כמו התפיסה הזאת של חוק המשיכה. ברור לי שלעיתים אני עושה את זה שלא במודע (הנה למשל לפני יומיים קיבלתי חדשות מאוד טובות בנוגע ללימודים, ואיכשהו בראש ידעתי שזה מה שיהיה....לא היתה לי סיבה "חיצונית", אבל ידעתי....ואני יודעת שזה עובד), אבל יש תחומים בחיים שלי שבהם זה חסר, וקשה לי נורא להכניס את זה. מה קשה לי? אני אנסה להסביר. הדבר שהכי הייתי רוצה עכשיו בעולם, זה זוגיות. מערכת יחסים, אהבה, כל מה שזה אומר. ואני יוצאת ומבלה ומכירה, אני לא יושבת בבית ומחכה שזה יבוא. אבל מרפי הארור איכשהו התערב בכל הסיטואציות שהיו לי עד היום עם בחורים. הוא רוצה- אני לא.....אני רוצה- הוא לא... והנה עכשיו זה קורה לי עם מישהו שמאוד מאוד מוצא חן בעיני (וכמו שאמרתי, אני מאוד זהירה בקטעים האלה אבל איתו אני מרגישה שיהיה לי מאוד קל להיסחף בהתאהבות, ומאוד מפחדת מזה), ולא ברור לי האם הוא מעונין הוא, והתחושה האינסטינקטיבית אומרת שהוא לא רוצה, כלומר בהתאם להתנהגות שלו. אני מצד אחד מאוד רוצה להיות חיובית ולמשוך אליי את הטוב, ומצד שני לא רוצה להתעלם מ"סימנים" ואחר כך ליפול חזק ולהתאכזב... אז איך מוצאים את הדרך הנכונה? ברור לי שההתעסקות בזה מרחיקה את זה. אבל תגידו לי אתם, אני בת 25, איך אני לא אתעסק בזה?
אז זו רק דוגמה אחת, ויש עוד כמה אבל אני לא אלאה אתכם, גם ככה יצא ארוך... פשוט איפשהו אני מפחדת שהעודף אופטימיות הזה וחשיבה חיובית, יעוורו אותי... אשמח לעצות או כל דבר שתרצו להגיד...

קטוריה

New member
להאמין וזה קורה

לא לפחד!! התפללי חזק והאמיני , האמונה תגרום לאהבה לקרום עור וגידים. לא לפחד מאכזבה. עדיף לאהוב ולהתאכזב מאשר לא לאהוב בכלל. ראשית האמיני בעצמך והאמיני שהקשר הזה יהיה קשר טוב מאוד השאר יבוא מאיליו. ב ה צ ל ח ה!

תראי

אין ספק שלאמונות ולמחשבות שלך יש השלכות.. אבל את לא יכולה לשלוט במה שאת מאמינה ובמה שאת חושבת. זה משהו שעולה בך בלי שאת מתכוונת בכלל .. פחדים.. מחשבות.. וכו'.. אז האירנויה בסוד, שכביכול בא לעזור לך להשיג את מה שאתה רוצה היא שאם אתה רוצה מדי משהו.. אתה למעשה מרחיק אותו, כי אם את רוצה מדי.. אם את עוברת את הקו העדין של הזרימה הטבעית.. הרצון, במקום לתמרור כיוון פשוט.. הופך לפחד, פחד שמה יקרה אם לא תקבלי את מה שאת רוצה. אז אני מציע לך לבחון את הפחדים שלך בקשר לבחור כזה ובכלל בקשר לזוגיות.. לא כדי לנסות לשלוט במציאות, אלא כדי להבין את עצמך, מאיפה זה בא בכלל העניין הזה שאת חייבת כל כך זוגיות.. בשביל מה זה טוב? למה את לא מאושרת? והיפה בעולם הזה.. שהוא באמת מכוון אותך להיות מאושרת, ברגע שאת מרפה ומרשה לעצמך להיות מאושרת לא משנה מה. וכשאת חושבת שלא תוכלי בלעדי משהו, העולם עלול להשתמש בזה כדי להוכיח לך שאת אכן כן יכולה, ושאת חזקה ועוצמתית בפני עצמך.

kikona126

New member
מרפי? מי זה מרפי? לא מכירים אותו פה...

השינוי אינו דבר שבא בשנייה, מדובר פה על שינוי גישה. על "ניקיון" של מה שיש בתת מודע, והתחלה של הכנסה של חומרים חדשים. זה לוקח זמן ובשביל זה הפורום הזה פה
כדי לשתף. בקשר למשפט הזה שלך: פשוט איפשהו אני מפחדת שהעודף אופטימיות הזה וחשיבה חיובית, יעוורו אותי... הייתי ממליצה שתפתחי דיון בנפרד על זה בפורום, גם כי זה מעניין, וגם כי זאת שאלה שלדעתי עלתה להרבה אנשים בפורום בתחילת דרכם.

kiwigirl

New member
תודה לכם על התשובות...

ברור לי ש"התעסקות-יתר" תרחיק אותי מהמטרה. אבל איך אפשר מצד אחד לחשוב כל הזמן מחשבות שימשכו את זה אליי, ומצד שני להניח לזה?... אני כל הזמן שואלת את עצמי איך לכוון את עצמי, במקום באמת לעשות את זה, כי אני פשוט לא בטוחה שאני יודעת איך... תודה

למעלה