חדשה אני כאן

חומד70

New member
חדשה אני כאן

ובה לשתף אותכם בווידוי או חוויה.. היתי במיטה עם גבר .פגישה שניה ואחרי הרבה מסרים ניפגשנו פעמיים .בפעם השניה שכבתי איתו .(הוא נשוי אני נשואה) בזמן היותי איתו במיטה חלפה בי מחשבה שהוא חלש מבחינה אנרגתית. הבלגתי על זאת. לא המשכתי לתת עיניין למחשבה זו.. אחרי האקט היתבכיין על אהובתו הקודמת. אני ניחמתי ודיברתי אליו וכו"לי. לאחר מיכן שלח מסר ואמר שמרגיש שלא מתאימים שאין כימייה ביננו..לא הבנתי. האים קיים כזה דבר שאין כימייה בין גבר ואישה?בפגישה הראישונה ובמסרים היתה משיכה .ןפיתאום במיטה לא? פעם ראישונה ניתקלתי בדבר מעין זה. יש לי בעל . והיה לי מאהב.. ובכל זאת לא מבינה. או שיכול להיות תיסכול שלו . מבחינה מינית הוא הוא היה בסדר. ואני מבחינתי הרגשתי שנותנת מכל הלב..אז שוב מה קרה ? לא הבינותי אולי לכם יש תשובות. או קרה לכן מעין דבר כזה . מחכה לתגובות . ותודה לכן\ם

sunny8

New member
../images/Emo140.gifחומד ברוכה הבאה.הגעת למקום הנכון.....

אבל בזמן הלא נכון. חחחחחכולם בקידוש עכשיו וארוחת ערב . ולסיפורך, בחיים כמו בחיים הכל קיים . גם זוג שמתחתן וחי תקופת זמן מסויימת פתאום מגלה שזה לא זה. אם הוא מרגיש שאין בינכם כימיה- רצונו כבודו . יש עוד דגים בים . לכי תפשי לך דג יותר עסיסי ומעניין , אם זה רצונך כמובן. לדעתי ... חבל על האנרגיה שאת משקיעה בסיפור הזה. המשיכי הלאה בחייך. שבת שלום .

חומד70

New member
סאני תודה לך..

רק לא הבנתי ממש את המשמעות של כימייה במיטה. לא חשבתי שקיים דבר מעין זה. עד גילי של 50 שנים לא חשבתי שיכול להיות אי - התאמה או אין כימייה בין בני זוג במיטה. חשבתי עים האבר של הגבר עומד זה בסדר. והאישה לא סולדת זה תמיד הולך.. הבנה שלי לוקה בחסר. לכן כתבתי כאן כדי לקבל מוסג על דברים מכאין אלו.. על כל פנים מודה לך על תגובתך והיתיחסותך. סליחה היתי ממש בהלם מחוסר הבנתי...ושוב תודה על הכל...

ע ו פ ר ה

New member
אני רואה את המושג "כימיה

בין אנשים" כמו שידור על אותו תדר אנרגטי. כתבת שהוא נראה לך חלש מבחינה אנרגטית. ואני מסכימה עם מה שסאני כתבה לך. מצאי לך משהו שיתאים ושחררי את מה שלא מתאים. בהצלחה עופרה

חומד70

New member
תודה לך עופרה

על העצה והחיזוקים.. עוד דבר קטנטן. המושג כימייה בין גבר לאישה הכוונה שהיתכוון במיקרה שלי כימיה ברגשות....? סליחה על הטירחה.. אך חושבת לעצמי שעלי לירכוש ידע בעיניין כדי לא ליפול שוב בפח. הדברים כפי שנאמרו מאד כאבו..אף פעם לא חוויתי על בשרי כזה דבר.

ע ו פ ר ה

New member
המקום הזה שאת מדברת עליו

צופן בחובו ריגושים. יחד עם זאת, זה מקום שאת בהחלט יכולה ללמוד ממנו איך לחדד את החושים והאינטואיציה שלך. לא הייתי משתמשת במונח "ליפול בפח", אלא במונח "לימוד קשה". אם מתאים לך לקחת את החיפוש אחרי משהו שימלא את החסר שיש לך בבית למקום של לימוד למודעות אישית, את יכולה להרוויח מזה פעמיים. פשוט לצפות בדברים ולראות מה ניתן ללמוד מהם. "אין כישלון אלא משוב להצלחה" - הנחת יסוד של NLP. באהבה עופרה

חומד70

New member
עופרה תודה

זה בדיוק מה שהרגשתי. מה שהיה לקחתי למודעות אחרת ולחיזוק אינטואיציה. התהליך כבר החל. מכל מצב לומדים, מכל אי נעימות ומכל כאב ועצב זו דרך לילמוד על עצמינו לשם היתפתחות וצמיחה. מאד שמחתי בדיברי אמת שלך. קבלי את אהבתי ממני. מילאת את ליבי בתובנות, תודה

אוסה

New member
כן זה יתכן

יתכן שבכל אתם מתאימים אבל המיטה לא עושה לכם את זה ואם שניכם נשואים ומחפשים רומן הרי שהמיטה זה המקום העיקרי שאתם מתכוונים לבלות....ואם אין שם משיכה אז אין מה לעשות יחד

sToOz

New member
יש לי שאלה אליך.

ובבקשה תעני לי בכנות. מה הסיבה לבגוד? אני ממש לא רואה סיבה מוצדקת לבצע דבר כזה,שלא לדבר על זה שבטח יש לך גם משפחה,והילדים לא היו ככ שמחים לדעת שיש להם אמא כזו. יש לי אישה,אומנם לא נשוי,אבל אנחנו 7 שנים ביחד,מתראים הרבה מאוד,ויש הרבה סקס,ולמרות כל הזמן הזה,לא חשבתי אף פעם ללכת ולרעות בשדות זרים,אז אוקי,מישהו\י חדש\ה,"חור"\כלי חדש,ציץ חדש,SO? לדפוק מערכת יחסים ולהרוס אמון,וגם אם החוקי\ת לא יודע\ת,עדיין מה עם מה שעובר לך בלב?,סתם בשביל הנאה זמנית...פפפפ. כאילו ,אני מסתובב גם בפורום "בגידות ..." בתפוז,וממש לא מובן לי כל השיגעון הזה של הבגידות,שזה נראה כאילו היום זה ממש "IN" ,מה יש לכם אנשים?. שלא תביני אותי לא נכון,אולי זה משתמע ככה,אבל אני לא תוקף אותך,סתם פשוט לא מבין.

למעלה