חדשה, אני חושבת.

חדשה, אני חושבת.

הייתי במפגש נירוונה אחד והיה די מבאס וקלטתי אתכם שרים ומנגנים שירים של אואזיס [למרות שהייתם קצת]. ואז אמרתם שאתם הפורום, אז חצי שנה אחרי [:X] החלטתי להצטרף, אני חושבת. אני לא זוכרת אם לא כתבתי פה בעבר אבל שיהיה. אז קוראים לי לימור, 14 בעוד חודש וחצי, פ"ת, מנגנת בגיטרה, משחקת אותה בסיסטית וכו'. נ.ב- הקומונה שלי נואשת לפורום, אז אם מישהו פה אוהב את דיוויד בואי שבבקשה יצטרף וישתדל להיות פעיל שם>< בואי הוא אמן שדורש יותר כבוד מכל אמן פלצן שפותחים לו פורום יומיים אחרי שגילו אותו בכוכב נולד. [קישור בחתימה שלי]

RoySupernova

New member
שלום שלום

את גם נשארת פה? זאת אומרת גם אוהבת אואזיס? טוב נו מה אני מדבר איך אפשר לא לאהוב.. [= ואני לא הייתי במפגש. ונירוונה לא הקטע שלי, אבל דיוויד בואי אחלה. ולאואזיס יש גם קאבר לשיר שלו.. Heroes.. קאבר של הגיטריסט הראשי-הכותב הראשי-סולן המשנה נואל, לא של כל הלהקה, נו אבל הוא הלהקה אז זה קאבר של הלהקה. אבל אני לא מכיר את בואי מספיק טוב אז אני יכול בעיקר רק לאחל לך בהצלחה בקומונה ותנסי לפרסם אותה בפורום של אגדות רוק.. בטוח יש שם מספיק מעריצים שלו.

sok777

New member
היי לימור

אני סער.
המנהל פה. אני זה שניגן במפגש ההוא, ונדמה לי מאוד שאני זוכר לא ספציפית אותך אבל שהיה שם מפגש. ברוכה הבאה! אני כאן לכל דבר שתצטרכי

YOasis

New member
אהלן! ../images/Emo198.gif

סתם, היי.. דיויד בואי באמת גדול. מוזר שאין לכל האנשים האלה פורומים... אולי בגלל שרוב הקהל שלהם (שהוא מבוגר לא?!) לא ממש בעניין הפורומים והדברים האלה... מבטיחה לבקר בקומונה. ברוכה הבאה!

LetThereBeLove

New member
ברוכה הבאה!

אני חושבת שאני זוכרת אותך. אתזאת שהצטרפת אלינו ודיברת איתנו כמה דקות? בכל מקרה, מקווש שתשארי פה! כי...... fun פה!!!

למעלה