חדשה אך מעודכנת...

einzuc

New member
חדשה אך מעודכנת...

כן כן, קראתי כאן כמעט את כל ההודעות נראה לי ובסך הכל הבנתי מה קורה פה... וכפי שהבנתי רובכם פה טוענים לאי שפיות זמנית... אבל לא נורא כי גם אני כזאת... ודרך אגב... זה נורא כיף לדפוק את הראש בקיר.. ודרך אגב תמר דינור אני מניחה שאת יודעת מי אני... לפי האי מייל והכינוי ואם לא אז אני אגיד לך.... -עינת-

עומר 14

New member
חדשה מרעישה

אני לא יודע עם שמעתם אבל ג`יי קיי רולינג הודיעה שהיא מפסיקה לרשום את שלושת הספרים הנותרים בסדרת הארי פוטר ועוברת לכתיבת סידרת ספרים חדשה

פגעסוס

Well-known member
שלום שלום ושוב שלום

וזה שלום בסגנון ``היי``. לרגע לא התכוונתי להצהיר הצהרות פוליטיות (-: ברוכה הבאה לפורום, מי יתן ותמשיכי להיות מעודכנת ותעדכני גם כן, מי יתן ותמשיכי להיות לא שפויה לנצח (כל זמן שזו אי שפיות זמנית), ומי יתן לי מכה בראש כי נגמרו לי כל הדברים החזקים והקירות שלי שברוים כולם!!!!! -ממשיך במסורת, אך מתחילים להגמר לי הרעיונות...-

einzuc

New member
אל תדאג...

אני תמיד לא שפויה... כמובן באי שפיות זמנית אבל לא עקרוני... ואני גם מתנדבת לתת לך מכה בראש עם מחבת/סיר... מה שתבחר -עינת-

פגעסוס

Well-known member
עם הטלוויזיה (-:

מחבת וסיר זה כבר נדוש... הקירות כבר שבורים... אבל בשל סיבה מסויימת (אולי התמכרות לקופסה המעצבנת הזאת) לא הצלחתי להביא את עמ=צמי לדפוק את הראש בטלוויזיה (-:

einzuc

New member
ניסיתי עם הטלוויזיה...

מומלץ בחום.. רק זהירות מהזכוכיות שלא יכנסו לעניים... או לשום איבר אחר בגוף חס וחליליה... טפו טפו טפו... וכו` -עינת-

למעלה