חדשה אך וותיקה

דנדוש, תודה שאת מנסה לעזור...

אשתדל לכתוב יותר בברור, אסביר מההתחלה.... קודם כל אני שייכת לקופ"ח כללית. כיוון שלא נכנסתי להריון והתחלתי לדאוג, רופאת הנשים שלי (שבעצם הייתי אצלה מעט פגישות כי לפני זה הייתי אצל רופא נשים והייתי נלחצת וחשבתי שאצל אישה יהיה יותר קל) לאחר ניסיון של איקקלומין שלא הצליח, שלחה אותי לקופ"ח בו ישנה מרפאה של פוריות ואז התחלתי עם הטיפולים שוב איקקלומין(כתבתי טוב?) וכשזה עוד לא עזר זריקות (מטרודין + כוריגון) בין היתר צילום רחם... אבל הזריקות שברו אותי (עוד לא ידעתי שקיים פורום זה) בגלל שהייתי צריכה להזריק בזמנים שונים (כמו שבת, חגים) שצריך לדאוג לבד וחוץ מזה הזריקות עצמן עצבנו אותי והלחיצו אותי לצאת קצת קודם מהעבודה (לפעמים). וגם בדיקות הדם וה- US לבוא מאוחר לעבודה. נלחצתי והפסקתי למשך שנה שלמה בה ניסיתי טבעי... וכלום לא קרה עד שהחלטתי שצריך לחזור, בדצמבר חזרתי למרפאה של פוריות (לאחר שנה), הרופא בדק ואמר שנראה לו שיש לי חשד לאנדומטריוזיס וכן צ´יסטה, אמנם קטנה אבל צריך לאבחן ולכן צריך לפרוסקופיה, (בערך חודש אחרי הכרתי את הפורום). נאלצתי לחכות לתור לקבלת תאריך ניתוח שלושה חודשים ועוד חודש לניתוח עצמו. אמנם הרופא שלח אותי, אבל אני כבר לא הייתי מטופלת אצלו שנה, אז לא הכיר אותי (לא זכר אותי) וב- 4 החודשים בהן חיכיתי ללפרוסקופיה לא הייתי אצל שום רופא. רק לאחר סיום הלפרוסקופיה, העברתי לרופא את הממצאים והוא אמר שצריך לעבור ל- IVF שזה בעצם באותו מקום, אבל לא אותם רופאים ולא אותן אחיות ולכן עדיין אני לא מכירה מי/מה/ולמה כי עד שאני לא מסיימת (ובעלי) את כל הבדיקות הנדרשות אני לא שייכת, ז"א עוד לא קבעתי תור, אמרו לקבוע כשהכל מוכן... מאידך, הרופא שניתוח אותי הוא (ברור) גם רופא נשים (אך לא שייך לפוריות) וכיוון שניתוח אותי אולי אני יכולה לשאול אותו שאלות לגבי הבעיה הקטנה שנוצרה לי, אבל בעצם אני לא מטופלת אצלו ולא מטופלת אצל אף אחד כרגע, פשוט בין שמים וארץ... אז השאלה היתה אם מותר לי לפנות אליו למרות שאני לא מטופלת אצלו (לקבוע אצלו תור)? מצטערת יצא ארוך מידי, פשוט ניסיתי להסביר את עצמי... סליחה... ותודה ד.

הסבר קטן נוסף..

הזריקות שברו אותי, כיוון שאני לא מזריקה לבד, הייתי צריכה להשיג אחות שתזריק לי ולפעמים קשה מאוד...

מה שאני הייתי עושה...

הייתי מתקשרת למרפאת הפוריות, איפה שטופלת קודם, ומבקשת לדבר עם האחות הכי אחראית או אולי הכי נחמדה - אם את מכירה - ומתייעצת איתה מה לעשות. זו לא הרגשה טובה להיות בין הכסאות ואין סיבה שאם יש לך בעיה רפואית כתוצאה מהניתוח לא תטופלי. מקווה שהכל יסתדר ומהר.

dandushx

New member
אני חושבת

שכדאי לך להיות מטופלת אצל מומחה פוריות טוב , בעל שם ולא חייב להיות פרטי , גם דרך קופ"ח כללית יש רופאים מעולים. תכתבי מאיזה אזור בארץ את ואני בטוחה שתקבלי המלצות .ממילא אחרי שיהיו לך כל הבדיקות מוכנות תצטרכי רופא שימלא ויחתום על הטפסים לועדה של קופ"ח כללית . בהצלחה
דנדוש

dandushx

New member
תוספת

בשביל מתן איקוקלמין וכדי לשלוח לבדיקות מספיק רופא נשים , אבל למעקב טיפולי הפריה וכדי להיות מורשה חתימה על טפסים לאישור הפריה , צריך להיות מומחה פריון. זה עד כמה שידוע לי וככה זה בסניף שלי , לכן בכל מקרה כדאי לך למצוא לך רופא קבוע מומחה פריון, כעת שאת יודעת מה הבעיות שגורמות לאי פריון , את צריכה להתייעץ עם מומחה . בהצלחה דנדוש

דנדוש, תודה...

אני מנסה כבר 3 פעמים לכתוב לך תגובה והמחשב עושה צרות... מקווה שהפעם יצליח... נראה לי שבכל זאת קצת בילבלתי אותך, אני כן הייתי אצל מומחה פוריות, הרי הוא ששלח אותי ללפרוסקופיה, והאי-פיריון שלי נובע מהדבקות די קשה (או איך שהמנתח אמר: "אנדומיאוטרוזיס מכל הלב"). וזו הסיבה ש"עליתי כיתה" ל- IVF, אבל עד שאני ובעלי לא נסיים אם כל הבדיקות... אנו לא יכולים לקבוע עדיין תור וזה יקח בערך כחודש... ולכן אני בין שמיים לארץ.. רופא פרטי באמת אני לא רוצה, וזה בגלל ה-
... דנדוש, רציתי להודות לך מכל ה-
על העזרה שלך... ד.

תוספת קטנה...

רופא הפוריות והרופא של IVF לא אמור להיות אותו רופא.. תודה על התשובה לגבי מחיר הספר. ד.

dandushx

New member
בואי נעשה סדר

אני אספר לך איך זה הלך אצלי (וגם אני בכללית) אני רואה מומחה פוריות מטעם קופת חולים הכללית שהוא מומחה פוריות לכל הסוגים של הטיפולים ממתן הורמונים להשראת ביוץ , דרך הזרעות ועד ל IVF וICSI . כשניסינו להכנס להריון באופן טבעי בהתחלה וראינו שזה לא הולך , קבעתי תור לרופא הנשים שלי (שהיה דואג לי למרשמים לגלולות נגד הריון שבדיעבד היו מיותרות )והלכתי יחד עם בעלי וספרנו לו על החששות שלנו , והוא הפנה אותנו לבדיקות : אני עשיתי 2 בדיקות דם לפרוגסטרון ופרופיל הורמונלי ובעלי בדיקת זרע ,חזרנו אליו עם התוצאות והוא אמר שאצלי הכל בסדר ולבעלי יש בעית זרע וכנראה צריך IVF , אבל כמובן שלא הוא קובע , אז ניגשתי למשרד המרפאה וקבעו לי תור למומחה פוריות שעובד באותה מרפאה (שיצא לי במזל רופא מקסים ),ומאז אני הולכת רק אליו והוא שלח אותי לצילום רחם , במקביל בעלי הולך למומחה פריון הגבר (כי אצלנו זאת הבעיה , אבל אתם לא צריכים), ועכשיו כשיש את כל התוצאות של הבדיקות , הוא מילא את הטפסים לועדת IVF של קופ"ח והגשנו אותם. כשיהיה אישור , רק אז נוכל לקבוע תור למחלקת פוריות בבי"ח , שם יש רופאים אחרים שעושים את ההפריות עצמם (במקרה שלי גם הרופא שלי בינהם כי הוא עובד גם שם), בטח לזה התכוונת כשאמרת שרופא IVF ומומחה פוריות זה לא אותו דבר. איפה את גרה ?אולי אני אמליץ לאן ללכת ולאיזה רופא לקבוע תור , כי אחרי שתעשו את כל הבדיקות , אתם לא יכולים סתם לקבוע תור כי צריך לסדר את הענין של ההתחייבות הכספית ולכן צריך למלא את הטפסים ורק מומחה פוריות יכול לחתום עליהם ורק כשיש לך אישור את יכולה לקבוע תור, הם צריכים שתבואי עם ההתחייבות הכספית. אני מקווה שעכשיו הבנתי וגם שאת הבנת את כל הסיפור הארוך שכתבתי ביי דנדוש

1GILOSH

New member
מומחה לפוריות

שלום רב, האם מישהי מכירה רופא מומחה לפריון באזור ראשון לציון? תודה מראש, גילוש

נועם@בת

New member
לשרשר יקרתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. נדמה לי שהזכירו בימים האחרונים רופא בראשון. תעלי למעלה לראש הדף, תלחצי על חיפוש מתקדם, ותרשמי ראשון לציון בשדה של התוכן. בהצלחה נועם

למעלה