חדשהחדשה.

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifהוא יחזור, כיס יועילו בטובם להוזיז...

את הטוסיק הקטן שלהם ויעלו כבר את העונה השניה

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifלגמריייייי....

גאד, זה כלכך מעיק, שנה הם כבר אומרים קנינו קנינו, יופי... ומהעכשיו?

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifאבל עכשיו הם התחילו לשדר את העונה הראש

ונה בלילות... אז אולי זה אומר שעוד מעט הם ישימו את העונה החדשה... כי זה מה שהם בד"כ עושים לפני שהם מחדשים סדרות.... או שסתם היה להם מקום פנוי אז הם דחפו אתזה ><" מקווה שזה ישודר כבר

green rebel

New member
או גמאני רוצה להצטרף ^^"

בתקווה שהפורום הזה יהיה יותר פעיל כמובן D: אני לא יודעת מה הולך עם יס שמים את זה ב2 בלילה ><" ואז באמצע מתחילים לשדר מהתחלה במקביל בשעות אחרות מה נסגר? 0.0 בכל מקרה השעות שלהן מעיקות מדי הורדתי את הפרקים לא יכלתי לחכות
בכל אופן עדן, עוד טיפה 14, עפולה -.- תקבלו אותי יפה

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifברוכה הבאה../images/Emo3.gif

הא... ידעתי ששמתי לב שהפרקים חזרו על עצמם-.- חן, 17, אלפ"ש.

green rebel

New member
אע מפגר שלח לפני הזמן ><

אני מנסה לפענח את הראשי תיבות ולא מצליחה XP בסוף תגלי ואני לא יבין איך לא ניחשתי את זה =.= A7X שולטים *------*

חדשהחדשה.

אין לי מושג איך לא הייתי כאן קודםXD. שיר, 15 וזו לגמרי אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות.
[וששיפרה לי תמבטא הבריטי פלאים.. חח] תקבלו אותי?[:

Shexy Peanut

New member
בטחחח ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בתאל (או בותול), 15 מרחובות. לצערי קצת יבש כאן.. העונה השנייה עוד לא התחילה ביס נראלי.. והעונה השלישית בכלל עוד לא נראת באופק.. אז. :(

תודה../images/Emo24.gif

חובבת קורט קוביין תחייה^^ העונה השניה מתחילה שבוע הבא ביס:) יום רביעי ב-22:00. העונה השלישית לא נשמעת משהו במיוחד בלי הקאסט של העונות הראשונות.

Shexy Peanut

New member
דווקא נשמעת מעניין

כי היא עם אפי. ואפי אחת הדמויות המעניינות בסקינס

Roy191

New member
אין ספק שאפי נמנת בהחלט

עם הדמיות היותר מעניינות שם, סתם מתוך עניין (ותהייה מאיפה אמרת את זה) עד איפה ראית? ותגידי, בעונה השלישית החליפו את כל הקאסט חוץ מאפי? וואו. קצת מאכזב גם אותי למען האמת, אבל צריך לראות בשביל לשפוט..

Shexy Peanut

New member
ראיתי הכל חחח

עונה ראשונה ושניה... לפי מה שהבנתי טוני יופיע בעונה השלישית קצת. (הוא אח שלה אחרי הכל :/)

Maddie

New member
אני מניחה שזה די סביר שיחליפו את הקאסט../images/Emo118.gif

למרות שאני מתה עליהם. אבל באיזה שהוא שלב, נגמרות להם הבעיות XD או שפשוט הם כבר מתבגרים וגדלים ואנחנו רוצים לראות נערים בני 16 אחרים שעושים שטויות :)

Roy191

New member
הממ

כל עוד לא מחליפים את התסריטאים והסגנון כמה רע זה כבר יכול להיות בתכלס...^_~

רע לא, רק פחות טוב כי התרגלנו לקאסט הזה

ואפי אכן מעניינת, ללא ספק :) לא ידעתי שהיא בעונה השלישית
הגיע הזמן שיתמקדו בה קצת יותר מפרק אחד בעונה הראשונה.

Maddie

New member
היא מאוד מעניינת../images/Emo118.gif

בתכלס אני חושבת שדווקא העונה השלישית תהיה מאוד מסקרנת להכיר דמויות חדשות ולהתאהב גם בהן :) אם התסריטאים נשארים, בטוח שנתאהב בדמויות החדשות.

למעלה