חח לדעתי שיר גרוע
D danina the 1 New member 29/1/07 #10 פורום מאוד מאוד מאוד נחמד ../images/Emo99.gif ברוכה הבאה! אני דנית, בת 16.... עוד מעט 17!!! מגן יבנה... תהני לך פה
פורום מאוד מאוד מאוד נחמד ../images/Emo99.gif ברוכה הבאה! אני דנית, בת 16.... עוד מעט 17!!! מגן יבנה... תהני לך פה
B Blue Aura New member 29/1/07 #11 ברוכהבאה.../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif אני הילה.^____________^" השתלבות נעימה.
W Wild Eye Joker New member 29/1/07 #12 ../images/Emo46.gif די נו מצטערת אבל תמצאי לעצמך כינוי, אני שיר היחידה אנחנו נעזור לך..והייתה עוד שיר אבל למזלי היא נעלמה חח, קיצר שיר ושירוש תפןס. תבחרי כל דבר אחר.. ואת תוכלי להצטרף! מאיפה את?
../images/Emo46.gif די נו מצטערת אבל תמצאי לעצמך כינוי, אני שיר היחידה אנחנו נעזור לך..והייתה עוד שיר אבל למזלי היא נעלמה חח, קיצר שיר ושירוש תפןס. תבחרי כל דבר אחר.. ואת תוכלי להצטרף! מאיפה את?
S shirgr New member 30/1/07 #21 ממ.. אני גם ככה מעדיפה שירשיר... חח ואני ממושב משמרת מכירה? חח ידעתי שלא.. זה ליד רעננה כפר סבא..
D dark dumb New member 29/1/07 #15 ברוכית../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה, 15, עפולה תבלי בנעימים פה חיחיחי את הכיר השלישית בפורום.. יהיו מכות? חחח
ברוכית../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif אני קטיה, 15, עפולה תבלי בנעימים פה חיחיחי את הכיר השלישית בפורום.. יהיו מכות? חחח
N nemo the great New member 30/1/07 #27 לא.. היא ה"כיר" היחידה פה ../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif
N nemo the great New member 30/1/07 #49 XDDD ../images/Emo19.gif אהההה ואני בור ועם הארץ אה שיר? XDDDD