חדשהה

חדשהה

שלום קוראים לי דנה ואני חדשהה כאןן יש לי כמהה רעיוונותת אז תגיבו

תששמעוו

צריך לרגגל בפורומיים של הסדרוותת של יסס נפיליםם שיר שלנוו מססכייםם ואללהה אני יתחילל מי שעוד רוצה גם לרגל שיסמן

khzh120

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

אני פז בת 12 וחצי
השתלבות מהירה וכייפית

rockarin

New member
מז"א לרגל ../images/Emo35.gif מה אין לנו חיים ../images/Emo35.gif :/// ../images/Emo29.gif

zimi5

New member
../images/Emo199.gif בקיצור !!

דנוש'לה היקרה !!!!!! אני
מרגלת אחרי הסדרות של יס !! זה בתכ'לס נשמע קצת הזוי ...

linoy7

New member
הוא בן זכר.../images/Emo41.gif

ומה זה הדבר הזה של "לרגל בסדרות של יס"?

linoy7

New member
סליחה, בפורומים של הסדרות של יס../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

Im cool

New member
האממממ אני לאדעת.../images/Emo28.gif

אני לא חושבת שזה מתאים

zimi5

New member
../images/Emo199.gif חחח...../images/Emo45.gif

זה דווקא יכול להיות נחמד ...

zimi5

New member
../images/Emo199.gif השאלה מה המטרה של זה?

זנ יכול בצורה כלשהי לתרום לפורום ?

זימי כנסיי

זה יכול מאודד לתרום לפורוםם בגלל ש.... אני הייתי בפורום הנפילים לרגלל קצת וגילילתי שחלקםם גםם מרגלים בפורומים שלנו תחחששבבוו איזהה מגניב יהיה אם יחהיו כל מיני ריגווליםם ביין פורומיםם זה ייהייה מממששש ממצחייקק לדעתתי אפשרר לעשוות כלל מינניי דבריםם כדי להציקק להםם למשלל להתחזות למישהוו אם ייש מישהו שיש לו כינויי נגיד הכינוי שלו זה-- נביעות 55 אז נפתח כינוי שהוא-- נבייעות 55 ונכתוב דברים בשמו הם ישתגעו מזהה ועדד הרבהה דבריםם הכנתי רשימה שללממה שלל מזימותת ויש להם שמותת וקודיםם אז שתתפוו פעוןלההה

Im cool

New member
ל-א../images/Emo28.gif

האמממ לא רוצה להיות רעה
אבללללללל זה ממש לא הכרחי להתחזות לאנשים ולהציק. כולנו ישראלים וזה שאנחנו בHOT והם בYES זה לא אומר שצריך להציק להם, זה יהרוס את הכבוד של הHOTS.

zimi5

New member
../images/Emo199.gif זה לא קשור

מעבר לזה שזה יכול להיות ממש מצחיק זה יכול מאוד לתרום לפורום כי תחשבי על זה התגלו דברים חדשים על מרגלים שיש אצלינו בפורום נגיד ......ואם זה נשמע לא טוב אז אפשר לא לקרוא לזה "ריגול" נוכל להמציא לזה שם אחר

Im cool

New member
../images/Emo28.gif

אין לי כוח עכשיו לפתוח שיחה. פשוט,זה נקרא להציק לאנשים בתפוז ,ולהתחזות להם... זה לא שאני נגד זה זה מצחיק אבל אפשר לעשות את זה לבד אי אפשר לעשות בשיתוף פורום שלם להתחזות לאנשים ולהציק להם,לרגל אחריהם. למרות שזה באמת נשמע כיף ומצחיק , אבל ניתן למנהלות להחליט.(לא נראה לי שיסכימו אבל
)

למעלה