חדשההה

ThE uVa

New member
חדשההה

היי אנשים, אני יובל, בת 12 (קטנה
) והחלטתי להצטרף לפורום שלכם.. אממ.. אני התחלתי לראות סאקורה ממש ממש לפני כמה ימים, אז אני לא מבינה גדולה, אבל הצלחתי לקלוט די הכל, רק תסבירו לי בבקשה מה הקשר של טויה ושל קרו לכל הסיפור... ובכלל, אם למישהו יש מידע על הדמויות, אני אשמח

Konchi

New member
ברוכה הבאה

ואני יותר קטן ממך (בן 11), וקרו הוא שומר הקלפים אז מן הסתם הוא קשור לסיפור. בקשר ליוקיטו תני לפאנגירלז להסביר ^^

ThE uVa

New member
תודה..../images/Emo60.gif

כה, הבנתי את זה עם קרו אחרי שקראתי פה כמה דברים.. אממ.. פאנגירלז.. תסבירו [?] לי..?

star_female

New member
יוקי קשור בזה שהוא החבר הכי טוב של

טויה ומושא הקראש של סאקורה ושאורן. כל דבר מעבר לזה זה ספויילר

ThE uVa

New member
אממ

אבל סאקורה לא בכיתה ד'? ככה שהוא גדול ממנה ב.. הרבה..? והוא רק החבר הכי טוב של טויה...? או קצת יותר?
ושאורן-הוא הומו? הוא לא גם בכיתה ד'? ולמה יש תמונה של סאקורה ושל טומיו שהן מתחבקות, באמבטיה, וכמעט מתנשקות? ואו. מה הסגר עם הסדרה הזאת?

Vegeta fanatic

New member
לשאלותייך ../images/Emo13.gif

חפיף, רוב הקראשים שלי מבוגרים ממני ב-15 שנים ויותר... אבל, הי, מי סופר?
אני לא יודעת מה הנטיות המיניות של שאורן, אבל *גם* הוא דלוק על יוקיטו. ^^ סאקורה וטומויו? הן פשוט נורא... סלאשיות. זה נורא מתבקש לדמיין אותן כזוג. *_*

OFIRB9

New member
היוצרים-קלאמפ, אוהבים לסבך את זה...

ברוכה הבאה ^^

ThE uVa

New member
אבל..../images/Emo60.gif

אבל אבל אבל היה כתוב שבאחד הפרקים הראשונים היא יצאה איתו לדייט!

Vegeta fanatic

New member
המממ... זה היה דייט חד סיטרי ../images/Emo3.gif

מבחינתה של סאקורה זה היה דייט. ^^; מבחינתו של יוקיטו זה היה... המממ... דייט עם אחותו של טויה.

star_female

New member
כן, סאקורה בכיתה ד',

אבל זה לא אומר שאין לה רגשות... ובכל מקרה זה ידוע שההתאהבות הראשונה היא במישהו שלא ניתן להשגה (לדוגמא כמו יוקיטו כי הוא יותר מבוגר ממנה). באופן רשמי יוקי הוא "רק" החבר הכי טוב של טויה. בינתיים. ^^; שאורן גם בכיתה ד', ודי כבר, זה מעצבן! הוא מאוהב ביוקיטו, אז מה? לא כולם חייבים לחשוב מליון פעם אם זה בסדר שהם התאהבו במישהו מהמין שלהם, יש כאלה שפשוט מקבלים את זה... כמו לי... (אהם, סליחה, הוצאת אגרסיות ^^;;;; ) אני לא יודעת על איזו תמונה את מדברת, אבל יש דבר שנקרא פנארט, שזה ציורים שמעריצים ציירו, תמונות לא רשמיות שלא קרו באמת, אז יכול להיות שזה פנארט. ואם לא... אז זה קלאמפ. הן מסוגלות להכל. למרות שהתמונה הרשמית הכי מרמזת של טומויו וסאקורה שאני מכירה היא כשהן בקימונו וטומויו מסדרת לסאקורה את השיער. "מה נסגר עם הסדרה הזאת" זאת שאלה טובה, אז כן, יש בה הרבה זוגות "לא שגרתיים", אבל מצד שני הכל בתמימות ו/או מתוך אהבה. ו...זה קלאמפ. אז זה רק צפוי שזה יהיה ככה.

S.Riddle

New member
הן עומדות אחת ליד השניה.

אם תשימי לב, הן לא עומדות ישירות זו מול זו, אלה זו לצד זו.

star_female

New member
לא, דיברתי על התמונה מהמנגה

זאת שיש קצת יותר למטה בשרשור ^^; מזאת שכחתי לגמרי, אבל היא עדיין פחות סלאשית.

ThE uVa

New member
המ../images/Emo60.gif

בדיוק מה שכתבתי לזאת שכמה מעלייך-היה פרק שהם יצאו, לא? ברור שהיא יכולה להתאהב במישהו יותר מבוגר ממנה.. אפילו די נורמלי.. טוב נו. עזרתם לי

ThE uVa

New member
ואממ../images/Emo60.gif

אני אשער שזאת תמונה של מעריצים, נכון? [בקשר לשבלול-הוא האמוקטון המאומץ שלי, ואני פשוט מוסיפה אותו אוטומטית.. אז..]

moon flower

New member
היה לי אייפושו דוג'ינישי בשם

"טומויוס וויש" (ששם היא אונסת על סאקורה נשיקה [אני מומחית בלעשות משפטים שלא יישמעו טוב.. PP:]) אבל טוב נו.. מה כבר יש לעשות.. התמונה תמימה יחסית לעומת מה שיש על השזיפאל-באקו'ש שלי...

למעלה