חדשההה :)

BlackBerry10

New member
חדשההה :)

היי בנות, אתן לא מבינות כמה אני שמחה שיש כזה פורום!! לפרוק את כל התסכול שהצבא הזה מביא... אז ככה, אני יוצאת כבר קצת יותר מחודש עם מ"כ קרבי, שחוזר במקרה הטוב 12-2... לפעמים גם 17-4 מבחינת החיבור והקשר בינינו- אין לי מילים! השיחות זורמות, צחוקים, כימיה, משיכה... פשוט הכל!! אני בת 20, היו לי כבר כמה קשרים בעבר.. אבל אף פעם לא יצאתי עם קרבי. וכמה שקשה לו בצבא.. גם לי קשה פה בבית ! הגעגוע אליו מתסכל.. ואני יודעת שזה רק ילך ויחמיר עם הזמן. מה עושיםםם??????? אני באמת לא יודעת אם אני יכולה להמשיך ככה את הקשר הזה... ואולי עדיף לא להכנס לזה בכלל...(???)

Miss Him77

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני מור בת 18 וחבר שלי משרת בהנדסה. תקשיבי, הציפייה לחבר במשך שבועות כואבת ולפעמים מייסרת.. אולי בגלל שאני בחופש לפני גיוס אז אין לי כ''כ תעסוקה אבל את צריכה להעסיק את עצמך בשביל לא לחשוב עליו יותר מדי. אני יכולה להגיד לך מניסיוני, (אני עם חבר שלי יותר משנה והיחס בינינו מצוין ברוך השם) הוא יותר מ9 חודשים בצבא ועדיין לא כ''כ התרגלתי למצב הזה. הוא יוצא 17-4 וזה קשה לי.. אבל אני יכולה להגיד שזה חיזק את הקשר שלנו למרות שיש לפעמים התקפי געגועים עזים ביותר ..

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

לדעתי אל תוותרי על קשר שעושה לך טוב רק בגלל שהבחור בצבא.

ברוכה הבאה!

אני לגמרי מבינה אותך, זה מצב ממש קשה שהחבר בצבא אבל לפי דעתי את לא צריכה לוותר על הקשר שלכם רק בגלל זה.. ברור שיהיו לך רגעים מאוד קשים ואפילו רגעים שתחשבי על פרידה אבל בסך הכול אם אתם תעברו את התקופה הזאת של הצבא זה המבחן האמיתי, וזה רק יראה עד כמה אתם חזקים ואוהבים אחד את השנייה.

למעלה