חדשההה :p

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 13 מקריית שמונה :] קצת פרטים עלייך?
השתלבות נעימה

פרטים...../images/Emo3.gif

אוקייי אז ככה... אני ליאל בת 14 וחצי :) אני רוקדת ג'אז הייתי שמחה ללמוד גם קצת היפ הופ אני חושבת שאני מסוגלת ליותר!... XD אני מלוד... מקווה להישתלב מהר :)

../images/Emo207.gif חדשה^^

היי:) אני נוי בת 13.5 מראשון לציון:) אני אוהבת לרקוד ואני רוקדת אצל ורדה שובל שבקריית גנים למי שמכיר [ואני בטוחה שיש ;))] אז אממ..רקדנים ורקדניות אוהבי ריקוד למינהם וכ'ו איפה אתם רוקדים? :) מאיפה אתם? ^^ ספרוו על עצמכם D: ו...איזה סיגנונות אתם רוקדים! זה מעניין:) :) ספרו:) נ.ב ברוכה הבאה לך [מותק בנפש] :) השתלבות מדהימה
ואני מקווה שלא מפריע לך שנצל"שתי [ניצול שרשור..] ו..אם כן

talupa

New member
ל "מותק בנפש"

ברוכה הבאה והשתלבות נעימה.. מקווה שתהני פה! ול "נ ו י ה X D "- אותו דבר (חחח) אני טל, בת 13 וחצי מירושלים רוקדת בטרפסיכורי ובפירואט- בלט קלאסי-מגיל 4 וחצי, מודרני מגיל 6 ופוינט שוז מכיתה ז (גיל 12 וחצי)... רקדתי גם שנתיים ג'אז פעם ויצאתי מזה... מקווה ששתיכן תהנו פה ושיהיה לכן כיף!

וואו!!

אם ככה את בטח רקדנית מדהימה~!~! כל כך הרבה שנים בלט!! זה ממש ממש ממש ממש טוב:) והתחלת הכל בזמן נכון! בלט מודרני ופוינט שוז.. וואו..! אני יותר באה מהכיוון של ההיפ הופ והג'אז...אבל השנה התחלתי בלט כי זה עניין של צורך..התחלתי בגיל מאוחר בלט את לא יודעת מה הייתי עושה כדי להתחיל בלט בגיל 4 וחצי כמוך.! אבל בעיקרון כשדיברתי עם המורה שלי לבלט ושאלתי אותה אם זה לא מאוחר מידי היא אמרה שהיא התחילה לרקוד בלט כשהייתה שנה בערך מתחתי... אז לא יודעת..XD בקיצור קבלי ח"ח!

talupa

New member
חחח

תודה... זה באמת עניין של צורך... אני הרי רוקדת בטרפסיכורי ורק לפני שנתיים פתחו שם קלאסי ופוינט שוז (רק בגלל זה אני שם- כי בעיקרון אני לא רוקדת ג'אז או היפ הופ וכאלה...) כי בעיקרון זו חברה של ג'אז... בקיצור- כל המורות שם מכריחות את התלמידות שלהן שילמדו קלאסי כי זה הבסיס... העיקר שאת נהנת ואוהבת את זה
:)

ברוכה הבאה!../images/Emo54.gif

אני עינב עוד פחות מ-3 חודשים בת 13... רוקדת בקונסרבטוריון בכ"ס קלאסי ומודרני... יש פה לפחות 2 אנשים מורדה שובל נראה לי אם אני לא טועה- אוהד וירדן השתלבות נעימה בפורום!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 13 וכמעט 5 חודשים מקריית שמונה :] אני רוקדת מגיל 8 קלאסי, מודרני, ג'אז, הורה [ריקודי עם] ועוחשה פילאטיס D: השתלבות נעימה

ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo54.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו! אממ איפה את רוקדת? איזה סגנונות? ספרי על עצמך אני לא יודעת כלום... אני עינב, עוד פחות מ3 חודשים בת 13(יאיי!) רוקדת בקונרסבטוריון בכ"ס קלאסי ומודרני

למעלה