חדשהההההה ממצב לכולם אני חדשה פה ואני רואה את הסידרה הזאת כמעט כל יום וקוראים לי אור ..
כ כוסית על הגג New member 22/9/05 #1 חדשהההההה../images/Emo70.gif ממצב לכולם אני חדשה פה ואני רואה את הסידרה הזאת כמעט כל יום וקוראים לי אור ..
חדשהההההה../images/Emo70.gif ממצב לכולם אני חדשה פה ואני רואה את הסידרה הזאת כמעט כל יום וקוראים לי אור ..
N nofnof12 New member 22/9/05 #3 היי../images/Emo70.gif ../images/Emo180.gif לי קוראים נופר... ברוכה הבאה מקווה שתשתלבי
M moran129 New member 22/9/05 #6 ברוכה הבאה...../images/Emo109.gif אני מורן עוד 4 ימים בת 13 מנתניה עולה לכיתה ח' נעים מאוד... מקווה שתהני פה!!!
ברוכה הבאה...../images/Emo109.gif אני מורן עוד 4 ימים בת 13 מנתניה עולה לכיתה ח' נעים מאוד... מקווה שתהני פה!!!
פ פו3י מו3י New member 25/9/05 #9 היי אני מכירה אותך!../images/Emo24.gif זוכרת אותי מפורום אהבה מעבר לפינה? סביר להניח שלא כי כל הזמן הייתי משנה כינוים ולא הייתי כותבת הרבה... בדרך כלל הייתי על TAIRB
היי אני מכירה אותך!../images/Emo24.gif זוכרת אותי מפורום אהבה מעבר לפינה? סביר להניח שלא כי כל הזמן הייתי משנה כינוים ולא הייתי כותבת הרבה... בדרך כלל הייתי על TAIRB