חדשההההההההההה (: היי אני טל, בת 18 מתל מונד. ועכשיו כולם תגידו "השתלבות נעימה טל,אוהבים אותך" :)
T TalucH1 New member 20/5/08 #1 חדשההההההההההה היי אני טל, בת 18 מתל מונד. ועכשיו כולם תגידו "השתלבות נעימה טל,אוהבים אותך"
מ מוגי האחת New member 20/5/08 #2 טלוצצצצצצצצצצצצצצצצצ'../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif אהבהההההההה שליייי חברים זאת טל תעשו ברכות כמו שצירךךך מי אוהבת אותך יותר ממני מייי? נסיכה..
טלוצצצצצצצצצצצצצצצצצ'../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif אהבהההההההה שליייי חברים זאת טל תעשו ברכות כמו שצירךךך מי אוהבת אותך יותר ממני מייי? נסיכה..
ש שורטי הקטנה2 New member 20/5/08 #3 חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני סהר 14+ מאור יהודה וכמו שאמרת...השתלבות נעימה
R Rotem Cohen00 New member 20/5/08 #4 היי טלו'צ השתלבות מהירה (; נשמח להכיר אותך.. ספרי לנו עוד על עצמך .. P;
T TalucH1 New member 20/5/08 #5 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רותם!! אלמוג, רותם, אני אוהבת אותכן! ממש..Best Friend...
R Rotem Cohen00 New member 20/5/08 #6 חחחחחחחחחחחחחחח (; אוהבת אותךךךך כל כךךךך (; אם כבר מדברים על חברות ... לחברה/מנהלת שלנו יש יום הולדת מחר (; אלמוג חכי ב 00:00 אני יתחיל לשיר P; אוהבתתתתתתתת ♥
חחחחחחחחחחחחחחח (; אוהבת אותךךךך כל כךךךך (; אם כבר מדברים על חברות ... לחברה/מנהלת שלנו יש יום הולדת מחר (; אלמוג חכי ב 00:00 אני יתחיל לשיר P; אוהבתתתתתתתת ♥
מ מוגי האחת New member 20/5/08 #7 חחח כפרעלייך נסיכה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif נו נו תתחילי לשיר אני לא שומעת.. XD חחח איך את מרגישה יותר טוב אחרי הסרט?
חחח כפרעלייך נסיכה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif נו נו תתחילי לשיר אני לא שומעת.. XD חחח איך את מרגישה יותר טוב אחרי הסרט?
R Rotem Cohen00 New member 20/5/08 #8 מרגישה מעולה היה מתח (; יש עוד גרסאות. ? P; אבל שהפעם יהיה סוף טוב (;
מ מוגי האחת New member 20/5/08 #9 חחח לא ניראה לי שאיתה יהיה דבר כזה../images/Emo66.gif כניראה שנחכה לסרט הבא וניראה מה יהיה.. אני מכינה אותך תהיי מוכנה.. וטל אותו דבר לגבייך.. חחח
חחח לא ניראה לי שאיתה יהיה דבר כזה../images/Emo66.gif כניראה שנחכה לסרט הבא וניראה מה יהיה.. אני מכינה אותך תהיי מוכנה.. וטל אותו דבר לגבייך.. חחח
T TalucH1 New member 20/5/08 #10 חחחח.. למה התכוונת שאת מכינה אותנו?!@# אני מוכנה רק להתחתן איתך זה הדבר היחיד.
מ מוגי האחת New member 20/5/08 #11 כפרעליייייייייך...../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif אני מכינה אותכן לסרט הבא שיהיה רותם כבר הכינה פוקפורן.. לגביי החתונה.? אממ תני לי לחשוב על זה..XD
כפרעליייייייייך...../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif אני מכינה אותכן לסרט הבא שיהיה רותם כבר הכינה פוקפורן.. לגביי החתונה.? אממ תני לי לחשוב על זה..XD
R Rotem Cohen00 New member 20/5/08 #12 אני מארגנת P; אז החלטנו שהשיר לחופה זה.. "אנייי חצי רגל בחוץ חצי רגל בפניםםםםםם" (; ?
מ מוגי האחת New member 20/5/08 #13 חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif אני הייתי אומרת "כמה חסר לי הצילצול שלך, כמה חסר לי הרינגטון שלך, אני נשבע לך שכל יום עוד אתקשר.. "
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif אני הייתי אומרת "כמה חסר לי הצילצול שלך, כמה חסר לי הרינגטון שלך, אני נשבע לך שכל יום עוד אתקשר.. "
ג ג ב ש ו ש New member 20/5/08 #14 השתלבות נעימה טל,אוהבים אותך../images/Emo88.gif חחח אני גבי..תהני פה
ס סוניוש172 New member 20/5/08 #15 טל ברוכה הבאהה!! אני סוניה +15 ממשגב. ישתלבות מהירה.. ואוהבים אותך חח נ.ב תגידי אני יכולה לקרוא לך טלטול.. אהה ויש לך שם יפה.. מאמי סורי על החפירות[=
טל ברוכה הבאהה!! אני סוניה +15 ממשגב. ישתלבות מהירה.. ואוהבים אותך חח נ.ב תגידי אני יכולה לקרוא לך טלטול.. אהה ויש לך שם יפה.. מאמי סורי על החפירות[=
T TalucH1 New member 20/5/08 #16 חחח.. תודה רבה לכולכם, ממש נעים לי פה וכן את יכולה לקרוא לי איך שאת רוצה..
נ נשמאמית New member 25/5/08 #20 ברוכה הבאהההההההה :]]]]] חחחחח באיזה איחור ..... אבל בקטנה :]] אני עדי בת 17 מלוד DD: