חדשדש

avitano

New member
בן אדם עם קול של מלאך...

או מלאך עם קול של מלאך :] אחד האנשים עם השירים הכי אמיתיים ונוגעים שיש יש שירים שלו שאני מקבל צמרמורת, שאני מקשיב לקול שלו ושוכח מה נמצא סביבי מסוכן לשמוע אותו ברכב :] אני מאבד ריכוז

טיףטף2

New member
אני מצרף לך קישורים לשירים שלו

השיר הראשון-בתוך.שיר מדהים שנשמע כיאלו זה שיר על הבורא,אך ששמעתי ת'סיפור מאחורי השיר ועל מי הוא נכתב התבאסתי
השיר השני-סוף-תרתי משמע
שיר מדהים שמתאים לשעות אחה"צ נעימים
יצא לי פעם לשמוע תשיר בMP באוטובוס בין עירוני ופתאום כשעייני נעצמו דמיינתי אותו שר תשיר אלי
שיר מרגיע ונעים,כמו רוב השירים שלו. השיר השלישי-עוד יאיר עלי-כביכול רוקיסטי,מילים ולחן מדהימים.חורש עליו בלי סוף,כי נמאס לחרוש על ה-2 הקודמים.

טיףטף2

New member
../images/Emo45.gifלגמרי מלאך

הייתי פעם בהופעה שלו גם בהופעות הקול שלו מדהים. אני מקווה שיצא לי מתישהוא אפשרות לדבר איתו,הוא נראה לי אדם מקסים
וגם לפי דברי המעריצות שלו והתמונות שיש להן הוא אדם באמת מקסים

avitano

New member
אז תשמע את...

תמימותי - כל השיר נראה שהוא שר על בחורה (אז אולי, יבוא היום ותחזרי אליי...) ובסוף השיר הוא אומר... "כשאתעורר אז אגלה ודאי, שאת לא איתי, תמימותי" ובעצם אתה מגלה שהוא שר על התמימות שלו, שאבדה... ("קצת מדמיין, שאני רק עוד מישהו אחר, ואיך שכולם מסביבי, אני מרגיש עוד כל כך לבדי, האיש האחר, עומד שם עכשיו במקומי...") ו.. השיר אלף - שיר קצת קצבי, גם ממש יפה, שומעים איך הוא מנגן על התווים עם הקול המדהים שלו.... ואחד השירים שהתחלתי לאהוב בזמן האחרון אמרת שהשמש - גם שיר מרגש, שיר אהבה יפה, קצת מצמרר, במיוחד הבית האחרון... תהנה P: אגב!!!!!!!!!!!!! השיר סוף, לא נשמע כמו שיר יציאה מהארון? ("חוקרים מבררים, לא מתביישים לחשוף, אני מתחיל לדבר, מספר הכל... כמעט, צוחק ואז בוכה... אני מרגיש שזה הסוף...")

טיףטף2

New member
חדשדש../images/Emo9.gif

אני קורא סמוי זמן מה ומאד רוצה להצטרף. מקראתי,פורום מאוחד ומגובש,יודע לבטא את דעותיו בנעימים ולא בזלזול שזה ממש כיף לדעת שיכבדו את דעותי מבלי שאני יקבל איזה סקילה (למרות שאני תמיד עם הזרם
) את השם אשמור לעצמי אבל בכללי בן 19 מהמרכז.מסורתי ובע"ה מקווה להתחזק. רוצה ומאמין שבע"ה אתחזק ויזכה להיות דתי לאומי
משתדל להאמין מכל הלב ומתעניין רבות ביהדות.קצת (הררררבה)מבאס שנקלתי למצב בו אני הומו,אבל אני בטוח שבע"ה אמצא אישה ואקים משפחה והנטיה. לא למדתי בביהס דתי ולצערי גם לא ישיבה.אין לי סביבה דתיה,אך למזלי באינטרנט יש מגוון אתרים ופורומים נהדרים שמהם אני משכיל.אפילו בפייסבוק יש קבוצה "ה' הוא המלך" שכל יום מעדכן ומעודד. אני כרגע מחזק ת'עצמי גם מבחינה נפשית לאחר טראומה והתמוטטות נפשית בצבא(דרמטי משהו
) אז מקווה שאשתלב כמו שצריך ומחכה לרגע שאני אתפוס אומץ והגיע למפגשים של איגי בהדרכות של מסורתיים,דתיים וכו'. אז התקבלוני?

טיףטף2

New member
גמאני חשבתי שזה סוג של יציאה מהארון

אבל חשבתי לעצמי שיהיה נורא מצידי מגעיל לכתוב זאת אע"פ ששמועות חזקות טוענות מאז ומתמיד שהוא הומו. עוד בתק' כוכב נולד מישהי שמכירה את אחותו סיפרה לי על הנטיה שלו. אני חושב שאנחנו צריכים להפגש על קפה ולשמוע ברקע את הראל

avitano

New member
אהה חח ואני חשבתי שזה היה ברור :]

נו שיהיה אני מנוע מלהגיב :] לגבי קפה והראל סקעת... זה.. מ-מ-ש ! הומואי! :]

טיףטף2

New member
מנוע מלהגיב על מה?

יש לך הוכחה רשמית שהוא גיי?
או שאני סתם לא מבין הקשרים

טיףטף2

New member
../images/Emo163.gifאה ודרך אגב

בארומה
יש את הראל סקעת ברקע,מוכרים שם הרי תדיסק שלו.. כל ארומה הומואיםםםם

avitano

New member
חחח כן ראיתי שמוכרים את הדיסקים שלו שם

אבל זה היה תמיד חחח

טיףטף2

New member
יצא לי להתעמק בשיר יותר

קראתי את כל המילים וואלה שחקת אותה לגמרי,השיר נראה כיאלו הוא באמת יוצא מהארון. "חוקרים מבררים לא מתביישים לחשוף אני מתחיל לדבר מספר הכל כמעט צוחק ואז בוכה אני מבין שזה הסוף הוא כבר כאן הוא מחכה לא מפחד כ"כ טהור אותי כבר לא צריך לשאול אני אשבור את החומות אותן בניתי בידי" -זה ממש מראה ויושב בול על יציאה מהארון.. כשהוא יצא באופן רשמית נוכל לצעוק ולהגיד "ידעננווו"

avitano

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא! ../images/Emo245.gif

שלום טיףטף2! ברוך הבא לפורום... אני שמח שהחלטת להצטרף אלינו מקווה שתתאקלם במהרה :] מה לגבי המשפחה שלך? מסורתיים? דתיים? חילוניים? האם מישהו מהסובבים אותך יודע עליך? חברים? משפחה? ואם תרצה לשתף, מה קרה בצבא?
אופיר.

טיףטף2

New member
זריז אתה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעיקרון אף אחד לא יודע עלי אבל מאמין שמשפחתי יודעת,איזה סטרייט באמת שומע הראל סקעת מידי פעם?
המשפחה שלי מסורתית,קידוש חגים,אבל לא שומרים שבת במלואה(מדליקים אור,לאמכינים אוכל אש וכו'.) מה שקרה בצבא מאד מורכב על קצה המזלג .לא הסתגלתי למערכת,חוסר התחשבות והבנה מצידם גרמה למתחים ולחרדות שגברו עד ששלב מסויים התמוטתי. אבל ב"ה עברתי את זה אם או בלי ראש מורם. מקווה שהכל יסתדר בע"ה

avitano

New member
אוקיי ...

קודם כל... אני לא מבין :] זה שאני שומע כמעט רק הראל סקעת (איזה דיסק מדהים יש לו אההה?) אומר שאני הומו? P: חחח אם ככה המשפחה שלי בטוווווווווח יודעת :) גם אצלי המשפחה מסורתית כמו אצלך, ואני כמותם... לגבי הצבא... תראה המערכת הצבאית היא מערכת בלי הרבה היגיון, אפשר לומר אפילו מערכת קצת טיפשית... מיושנת, סדרי עדיפויות מוזרים אבל זה הצבא שלנו... גם אני עברתי כמה משברים לא קלים בצבא אבל ידעתי לזהות אותם ועשיתי משהו בנידון אם זה לדבר עם המפקד (מה שלי ספציפית לא עזר) ואם זה לפנות לקב"ן ליעוץ... זאת לא בושה, הקב"ן שם בשביל זה, לא רק בשביל להוריד פרופיל או לצאת מהצבא הייתי נהנה שעה בשבוע/שבועיים ללכת לקב"ן ולפרוק הכל... לפעמים הקב"ן מתערב ואפילו פונה למפקדים בתור יעוץ ושואל מה אפשר לעשות, ככה למשל עברתי תפקיד כשלא רצו לשחרר אותי מתפקיד מסוים... העיקר שעברת את זה, תרים את הראש, אתה חזק והצבא בסופו של דבר יבגר אותך ויגרום לך להיות מוכן לחיים שבאים אחריו... ולגבי השעה והזריזות.. נו.. כן ככה זה כשעובדים לילה ואין משהו טוב יותר לעשות P: אופיר.

טיףטף2

New member
אז זהו..

שהקבנית בהתחלה עזרה ואז כשפנתי לקבן בפעם השניה הוא המליץ שאני ישתחרר,המליץ?!הלחיץ!
אבל בסדר לא כולם בוניים למערכת המלחיצה הזו.העיקר שעברתי טירונות
או שלא

ברוך הבא בשם השם...

שמחים לארח אותך כאן עמנו (אהה כולנו בעצם אורחים בעולם הזה וכן גם בפורום המקסים הזה) אין לי ספק שתמצא כאן חברים לדרך הדתית וההומואית...(או דומינית) החבר'ה כאן מקסימים ויהיו לך לעזר רב ולאוזן קשבת אשמח לעמוד איתך בקשר כאן ובהסתר (יענו במסרים...) נזק ונתחזק, נעודד ונתעודד. תחשוב טוב ויהיה רק טוב בעז"ה.

טיףטף2

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

הכינוי שלך הזכיר לי תמונה מדהימה ביופיה שראיתי אתמול במקרה או שלא באתר ברסלב
שנזכה בע"ה להגיע לרגע הזה.

ושם נקריב קורבנות?

מילא סולת בלולה בשמן. אבל פרים עזים תורים כבשים?.... מפחיד

למעלה