חדשדשים פה

חדשדשים פה

אהלן:) אז ככה אני ים. בת 14 וחצי מרמת אביב. אני מגדלת כבר שנה את ספארק-חמוס מתוק עם זיק בעיניים ועל כן שמו (Spark=ניצוץ). ספארק סייבל מדהים. אוהב לחרופ כל היום. ספאק נהייה קצת רזה לאחרונה אבל עדיין חתיך. (כן אני יודעת בגלל הקיץ הוא הרזה). מקווה להשתלב, ים

Sweet Fantasy

New member
היי, ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

השתלבות מהירה וכייפית, נשמח לראות תמונות ולשמוע עוד פרטים עליכם. תהנו

תודה על קבלת הפנים הנחמדה:)

אז זהו סיפור חייו של ספארק: לספארק אמא קינמונית ואבא סייבל. הוא היה בפינת חי בבית ספר יסודי. הייתה המלטה של 5 גורים.המטפלים בפינת חי משום מה לא רצו את הגורים כי הם עשו להם באלגן. אחי הקטן אמר לאמא שלי שיש גורי חמוסים והיא שאלה אם אפשר אחד אז מסרו לנו אותו. את השאר אני חוששת שנתנו לחנויות. הם ממש לא רצו לטפל בהם... ספארק אצלי מגיל צעיר. משהו כמו חודש וחצי-חודשיים. והוא בן קצת יותר משנה. אין לי תמונות שלו במחשב כך שאני לא יכולה להעלות. דרך אגב אני מאכילה אותו באיימס לגורי חתולים וברויאל קנין בייבי קט. זה בסדר? יש מה לשפר? רוב הזמן הוא משוחרר בחדר שלי. יש לו ליד הסלון כלוב גדול (אקסטרא לארג') של פרפלסט. הוא מחוסן נגד כלבלבת וכלבת ומסורס. מממ...זהו נראה לי.

skarlet ohara

New member
פרטים על החמוסה מאחורי המסכה....

גיל, כתובת, מספר פלאפון, האם פנויה לקשר רציני... סתם. גיל, ומיקום בארץ... וכל מה שבא לך בנוסף. ונשמע שספארק מצא בית טוב...

חחחח חקירה

אז כמו שאמרתי אני בת 14 וחצי (עוד חודש 15 יותר נכון). אמ...מיקום? תל אביב (רמת אביב ג' ליתר דיוק חח). יש פה מישהו מתל אביב? בא לי להפגיש את ספארק עם עוד חמוסמוסים? הבנתי שהיה מפגש פורום לאחרונה...אם רק הייתי מגלה את הפורום לפני. מתי אתם מתכננים שוב מפגש? אני אשמח להיות נוכחת חחח. אמ...תמונה שלי.

N a d a v 1 6

New member
סליחה לבאס..

אבל את הילדה שבתמונה גרה באלפני מנשה......והיא בת 16 עוד מעט ולא בת 15..(ובקשר לזה שהיא בקטע של בנים אה אני דיי בספק). היא לומדת גם ברבין בכ"ס.....אז בלי זיוני שכל בבקשה...אם כבר אתם שמים תמונות תוודאו שהם שלכם!!!!!!! כי לפמעמים כמו עכשיו במקרה יוצא שאנחנו מכירים את האלו שאתם שמים בתמונות!.

Sweet Fantasy

New member
היא הוסרה (לאור ההתפתחויות)

אסור לפרסם תמונות שלא שלך, ולא רוצה לקחת סיכון מיותר על הפרת זכויות

N a d a v 1 6

New member
לא מכות...

אבל לא מובן לי למה להשתמשמש בתמונה שלא שלך, מה לא חשבו על זה שאולי במקרה נכיר את האנשים שהם שמים בתמונות...מה זה הדבר הזה.

mikonww

New member
מה לא מכות ? יאלה חברה הבית ../images/Emo10.gif

איזה מזל שאני לא גר בבית ים

skarlet ohara

New member
דודי החתיך בשבילך...

אם את פנויה הוא אחלה שידוך... עזבי אותך מהגיל, הוא שאווה!! וגם יהיה לו חמוס בקרוב ותוכלו להפגיש אותם מלא..... אני את שלי עשיתי, אתם תמשיכו מכאן...

למעלה