חדשדשונת היי אני דנה בת 16 וחצי ממכבים מעריצה מהרמה הגבוהה של דנה עדיני חולה על סינרגיה
ד דנדי 15 New member 29/4/07 #1 חדשדשונת ../images/Emo22.gif היי אני דנה בת 16 וחצי ממכבים מעריצה מהרמה הגבוהה של דנה עדיני חולה על סינרגיה
חדשדשונת ../images/Emo22.gif היי אני דנה בת 16 וחצי ממכבים מעריצה מהרמה הגבוהה של דנה עדיני חולה על סינרגיה
ד דורה17 New member 29/4/07 #2 שאאאאאאלום! ברוכה הבאה! אני דור(ה) בת 17 בכפר סבא תהני פה! "מעריצה מהרמה הגבוהה של דנה עדיני" תרגום..? מה זאת אומרת הרמה הגבוהה?
שאאאאאאלום! ברוכה הבאה! אני דור(ה) בת 17 בכפר סבא תהני פה! "מעריצה מהרמה הגבוהה של דנה עדיני" תרגום..? מה זאת אומרת הרמה הגבוהה?
ד דנדי 15 New member 29/4/07 #4 ../images/Emo22.gif בוא נגדיר את זה במילה שרופה והיא מופיעה במסודרים ואני טסה לראות, לילה טוב
ד דורה17 New member 29/4/07 #8 בואי* אה חח אוקיי כן היא אחלה, אני גם אוהבת אותה (לש מעריצה אותה אבל היא חמודה לאללה) תהני! לילה טוב!
בואי* אה חח אוקיי כן היא אחלה, אני גם אוהבת אותה (לש מעריצה אותה אבל היא חמודה לאללה) תהני! לילה טוב!
S shilgiah New member 29/4/07 #6 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהיי!!../images/Emo13.gif אני נועה בת 16 מב"ש.. השתלבות מהירה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהיי!!../images/Emo13.gif אני נועה בת 16 מב"ש.. השתלבות מהירה..
S shilgiah New member 29/4/07 #21 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואלה? חח תודה..../images/Emo9.gif קצת חרוש לא? חח אני לא מתה עליו.. אבל בסדר..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואלה? חח תודה..../images/Emo9.gif קצת חרוש לא? חח אני לא מתה עליו.. אבל בסדר..
N niro levi New member 29/4/07 #15 ברוכה הבאההה ../images/Emo24.gif היי אני ניר אני בת כמעט 16 חח מהצפון אל תשאלי מאיפה כי את במילא לא תדעי חחח אממ מקווה שתשתלבי פה מהרר ויפהה וזהווו
ברוכה הבאההה ../images/Emo24.gif היי אני ניר אני בת כמעט 16 חח מהצפון אל תשאלי מאיפה כי את במילא לא תדעי חחח אממ מקווה שתשתלבי פה מהרר ויפהה וזהווו