תודה
ד דופנה19 New member 15/6/06 #1 חדשדשה../images/Emo3.gif היי! אני דפנה בת 13 מת"א... תמיד אהבתי הפיג'מות, אבל משום מה לא חשבתי להכנס לפורום, דרך אגב עד לפני לא הרבה זמן לא ידעתי או יותר נכון לא חשבתי שיש כזה פורום... אמממ אז אני אשמח להצטרף
חדשדשה../images/Emo3.gif היי! אני דפנה בת 13 מת"א... תמיד אהבתי הפיג'מות, אבל משום מה לא חשבתי להכנס לפורום, דרך אגב עד לפני לא הרבה זמן לא ידעתי או יותר נכון לא חשבתי שיש כזה פורום... אמממ אז אני אשמח להצטרף
B B o N u s New member 15/6/06 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני טל בן 13 מראשון לציון ידוע לך שיש עונה רביעית? גם אם כן וגם אם לא אשמח לענות לך על כל שאלותייך השתלבות מהירה, כיפית ומגניבה אצלינו
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני טל בן 13 מראשון לציון ידוע לך שיש עונה רביעית? גם אם כן וגם אם לא אשמח לענות לך על כל שאלותייך השתלבות מהירה, כיפית ומגניבה אצלינו
B B o N u s New member 15/6/06 #4 אוי לא שמתי לב לכינויי. אנחנו מכירים ../images/Emo9.gif אנ מקווה שאת מכירה אותי.. אני מכיר אותך
ד דופנה19 New member 15/6/06 #5 חחח מכירה מכירה../images/Emo24.gif וכן, ידוע לי על העונה הרביעית.. אבל אני לא יודעת מתי היא מתחילה... אתה יודע?
חחח מכירה מכירה../images/Emo24.gif וכן, ידוע לי על העונה הרביעית.. אבל אני לא יודעת מתי היא מתחילה... אתה יודע?
ד דופנה19 New member 15/6/06 #7 ממההה? אני מאוד מקווה שלא ייגמר לי הויאודי עד אז חחח אבל למה לא לערוץ הילדים *וואי אני מזה לא מעודכנת! *
ממההה? אני מאוד מקווה שלא ייגמר לי הויאודי עד אז חחח אבל למה לא לערוץ הילדים *וואי אני מזה לא מעודכנת! *
ד דנקי New member 19/6/06 #18 אז שני דברים.. 1)יש לך שם יפה 2)גם לאח שלי קוראים ככה.. בגלל זה שאלתי.. חחחח..
ד דנקי New member 19/6/06 #19 היי! גמאני האמת די חדשה..../images/Emo3.gif נעים מאוד דניאלה.. בת 11 וחצי מכפ"ס השתלבות נעימה..