חדשדשה פהה

111PrInCeSsA111

New member
חדשדשה פהה../images/Emo9.gif

אולהה אנשנושים ממצב? טובב..קוראים לי מיטל ואני מר"ג.. אני מצתרפת לפורוםם המושלם הזהה ואני ממש רוצה להיות פה פעילה והכולל.. זהוו.. אני מקווה שתקבלו אותי יפהה.. למרותת שלפני שהצתרפתי הייתי פה בערךך שבוע בלי לכתוב כלוםם ורק קראתי ת'הודעות שלכםם ולפי מה שנראה לי זה פורום מזהה שווה והאנשיםם פה א=ח=ל=ה..

osh360

New member
שלום נסיכה{פרינססה}

אני מעיין בת 13 וחצי מחולון אוהבת את רבלדה ובימיוחד את פונצ'ו הישתלבות נעימה ומהירה

111PrInCeSsA111

New member
אולהה מעיינוששש!

תודהה נשמתיי וגמאנייי מ=ט=ו=ר=פ=ת על פונצ'ווו איךך אפשר שלאא?!?! האישש כוסוןןן ברמותת!

חניניתה

New member
ברוכה הבאההההה../images/Emo24.gif

אני חן בת עוד מעט בת 16.. אני הכי מטורפת על פונצ'ו מושלם שלייייי ודולסה השתלבות נעימה.. את מוזמנת להכנס לאתר שלי ושל עוד ילדות בפורום על רבלדה וכיתה 406 http://www.rebelde-406.coo.co.il/

111PrInCeSsA111

New member
תודהה חןן!

יאוו האתרר שלךךך מזהה שווה! את לאידעתת אני כל הזמןן נכנסת ומצביעה לכםם! הוא אצלי במועדפיםם.. חח איזה קטעע שזאתת את.. תמשיכוו ככה הוא מ.ד.ה.י.ם וגדושש בחומרר..

LimoR L

New member
וולקאם מיטל../images/Emo24.gif

ממממ..אני לימור בת 14 מהקריות=) חולה על דולס
אנהי
כריסוש
פונץ המושלמים! תהנייי

MoYaL MaMi

New member
הייי ממצב?? ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אני מורג בת 14 מטורפתתת על כריסו'שששששש ואנהי!!!!! תהני!! השתלבות נעימה ומהירה!!

rotem rispecttt

New member
../images/Emo100.gif היי../images/Emo70.gif

אני רותם בת 12 מאזור חיפהה... אני חולה על
דולסהה
פונצ'ו
אנהי
תהני מהפורוםם
אייסי: 288962746 מסן: [email protected] אהה וזה הסמל המאומץ שלי:
כך שאסור לאמץ אותוו... מקווה שתהני מהפורוםם.. חולה עלייך רותםם

efif1212

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה מותק!!

אני אפרת (אפי) בת 17 מחיפה... השתלבות נעימה!!

anahi y rachli

New member
ברוכה הבאה

אני רחלי בת 17 אני חולה על אנהי כאילו אני לא יכולה לחיות בילדיה , תהני פה בפורום רחלי

ברוכה הבאה

אני שי מעריץ את דולסה מריה הפצצה כנסי לקומונה יש הרבה תמונות נדירות של דולסה אם את אוהבת אותה

rotemsror

New member
שלום! אני רותם בת 12 וחצי מרמלה אני

מתה על:אנהי,דולסה,מאיטה,כריס ופונצ'ו המושלמים!! ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

למעלה