חדשדשה בפורום!!!!!!

יומן

רציתי לומר לך שכדאי לך ללכת ולדבר עם אמך ולומר לה שזה לא בסדר מצידה לחטט לך ביומן כי זה דבר שהוא מאוד אישי ופרטי ואני מבינה אותך כי גם לי יש יומן וגם אני לא רוצה שיחטטו בו ויקראו את מה שרשום בו!! ואני לא מאמינה שאמך קראה ביומן שלך כי היא לא יודעת שהיא נכנסת לפרטיות שלך ושאם לא סיפרת לה זה משום שאת לא רוצה לספר!!! כדאי לך לדבר איתה ולומר לה שהיא לא בסדר ושלא עושים דברים כאלה, וגם שהיא עשתה טעות כשהיא חיטטה וקראה מלכתחילה והיא עוד מערבת את אביך! וזהו ואם בא לך להתייעץ איתי אז תשלחי לי תגובה לכאן:[email protected]

יומן

רציתי לומר לך שכדאי לך ללכת ולדבר עם אמך ולומר לה שזה לא בסדר מצידה לחטט לך ביומן כי זה דבר שהוא מאוד אישי ופרטי ואני מבינה אותך כי גם לי יש יומן וגם אני לא רוצה שיחטטו בו ויקראו את מה שרשום בו!! ואני לא מאמינה שאמך קראה ביומן שלך כי היא לא יודעת שהיא נכנסת לפרטיות שלך ושאם לא סיפרת לה זה משום שאת לא רוצה לספר!!! כדאי לך לדבר איתה ולומר לה שהיא לא בסדר ושלא עושים דברים כאלה, וגם שהיא עשתה טעות כשהיא חיטטה וקראה מלכתחילה והיא עוד מערבת את אביך! וזהו ואם בא לך להתייעץ איתי אז תשלחי לי תגובה לכאן:[email protected]

תשמעי מתוקה

זה באמת כואב שאמא שלך כביכול נכנסה לך לפרטיות אבל תקשיבי, אולי זה לא היה בכוונה רעה, תחשבי איזה דברים טובים יכולים להיות מכך, למשל אם כתבת למשל: "יאוו איך אבא שלי התייחס אלי היום... אני שונאת שהוא אומר לי שהשיער שלי לא מסודר יפה, זה פשוט הורס לי את היום..." למשל, אז האמא רק יכולה לעזור לך בזה, היא יכולה ללכת לאבא ולומר לו שהבת לא אוהבת שהוא אומר לה כך והוא ישנה את ייחסו ורק את תרוויחי מכך, זה רק לדוגמא, את חושבת שבאמת מענין אותה כל מיני שטויות שאת רושמת שם, למשל שהיום דיברת עם חברה והיא אמרה לך שאת עצלנית, זה לא מעניין אותה בכלל. באמת, תדיימני שאת קוראת יומן של מישהו, על הרבה קטעים את מדלגת ורק בדברים שקשורים אלייך ואת יכולה לעזור בהם לאותו אדם הייתי בוחנת. הבנת?! אני מקווה שעזרתי, בכולופן תחשבי על זה.... בהצלחה רבה..

מתי תבינו../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אתם הנוער ,שאנחנו ההורים רוצים רק לטובתכם... רוצים שיהיה לכם טוב.ללמד אותכם אך לדעת לבחור מה טוב ומה רע...נכון שאתם מבולבלים ,זה גיל כזה,אבל תמיד תוציאו את הטוב מכול דבר. נכון זוהי חדירה לפרטיות ,אבל!!! זוהי הזדמנות פז להיות חברה של אמא שלך ,לספר לה ,לשתף אותה... ויש אמהות שצריכות לדעת אך נוהגים עם השלב הזה בחיים. מאחלת לכם בנים בנות לעבור את התקופה הזו בשלום. אני עברתי.

BiGuy3000

New member
זה כבר מוגזם...

היא כאילו אמורה לעבור על זה בשלום
"היי חמודה, קראתי ביומן שלך שבסוף כן שכבת עם הבחור הזה" - "אה, כן, היה נחמד, אבל אל תדאגי, הגנתי על עצמי
את רוצה לקרוא עוד קצת
היו לי עוד די הרבה אחריו, זה בטח יעניין אותך..." צר לי לבשר לך, אבל אחרי כזאת חטטנות- אני, אישית, לא הייתי מדבר עם אמא שלי המווווון זמן... או שכעונש "חינוכי", הייתי מתחיל לחטט לה בדברים, כדי שתרגיש איך זה... תחשבי על זה- כשאת היית ילדה, היית רוצה לספר להורים שלך מה את כותבת ביומן, ולחשוף בפניהם את הסודות הכי כמוסים שלך
תודי שאת לא היית רוצה שיעשו לך את זה... אז אין פה ויכוח בכלל. אסור היה לה להציץ ביומן, בשום צורה, אופן ודרך, וללא תנאים מיוחדים
אם היא כבר קראה- היא צריכה להיענש
גם הורים זקוקים לחינוך מדי פעם...

MrListen

New member
זה לא אשמתך, אבל מי שכותב יומן

צריך לקחת בחשבון שהסיכוי שמישהו יידע מה עובר אצלו בראש גדל באלפי מונים. בכל מקרה אני הייתי שומר יומן כזה קרוב מאוד, ובמקום שלא ניתן להגיע אליו. באשר לאימך, גזר הדין מצידך צריך להיות חד משמעי וללא רחמים - חוזר אמון מוחלט מצידך וחשיפה של פגיעה קשה ברגשותיך.

למעלה