חדר 101

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
חדר 101

ושוב משהו שלוויתי מפורום דייקי אנגלי. קודם הסבר ספרותי (מ-1984, הספר של ג'ורג' אורוול, לא השנה...) על מה זה חדר 101: 'You asked me once,' said O'Brien, 'what was in Room 101. I told you that you knew the answer already. Everyone knows it. The thing that is in Room 101 is the worst thing in the world.' ועל זה מבוססת תכנית טלויזיה אנגלית שאנשים מפורסמים מוזמנים לאמר מה הם חושבים שכל כך נורא שהם היו שמים אותו בחדר 101. אז הנה השאלה שלי: מה הייתם שמים בחדר 101?

ro99

New member
אז אני אתחיל...

קודם כל: סלין דיאון - לא נראה לי שצריך להסביר למה (ואם כבר, אז אפשר גם לשים את כל טייטאניק רק בגלל ההקשר)... ארנולד שוורצנגר, סילבסטר סטאלון THE SOUND OF MUSIC סרטים אמריקאים עם ילדים "חמודים" מוזיקה הולנדית סוכריות הולנדיות על בסיס LIQUORICE ושאר זוועות של טעמים שבעולם החי בדרך כלל משמשים כאזהרה לחיות שהם אוכלים משהו מורעל... אנשים שלא יודעים לנהוג ומחליטים בכל זאת לעשות זאת בזמן שאני משתמשת בכביש, ובמיוחד באוטוסטרדה ציצים מסיליקון שנראים כמו כדור ים ענק שקצת התפנצ'ר מדוזות ג'וקים ואני צריכה לחשוב עוד קצת, כי כל מה ששמתי בפורום השני הוא אנגלי בצורה קיצונית שלא יאמרו לרובכם הרבה.

itay82

New member
קשה לבחור

אבל סלין דיון היא התחלה מעולה סרטים מדובבים לפולנית (מי שמכיר דיבוב פולני יסכים) עצי חג מולד ילדים קטנים אנשים שמבקשים סיגריות במטרו אנשים שמקיאים במטרו אנשים שמסתובבים ליד ה-systembolaget כל הזמן Ace of Base ודומיהן הרב עובדיה יוסף יחד עם... איך קוראים לראש מועצת יש"ע? (למרות שאם אני ממשיך ככה עוד יגידו שאני מטיף לשנאה) אולריקה וקיקי מ-MTV נורדיק אודרי טוטו (אם כבר חושבים על זה, כל אמלי פולן) לנה PH וכל שאר זמרי האירוויזיון שמביאים כל פעם לערבים מיוחדים בפטריסיה פקידים צרפתיים Currywurst אני מניח שאני אוסיף עוד אחר כך.

ro99

New member
שכחתי...

את הנשיקה של מדונה ובריטני!!!
ושלא ישעמם להן, אז אפשר להוסיף את כל הנשים שמזייפות דו-מיניות כדי להדליק גברים! את הנשים שעובדות בבוטיקים ומנסות לשכנע אותי (בטאקט רב ומתוך רצון כנה לעזור לי ולהציל אותי מאסון!) שאם אני אלבש חזייה מרופדת אז הכל יראה עלי יותר טוב. הן מין הסתם אף פעם לא הסתכלו במראה, אחרת בודאי היו מבחינות שהאיפור שלהן גורם להן להראות כמו ליצן מפוחלץ ושהן לבושות כמו fashion victims. ותאמינו לי שאני דוקא לא נראית כמו מפלצת...

למעלה