חדר של חייל

Aטלי

New member
חדר של חייל

אני רוצה לצבוע ולארגן את החדר של בני החייל, בני מתעסק בצילום סרטים ועריכה. היום החדר כולו צבוע בגוון קרם שנוטה לצהוב.לחדר 2 חלונות לצפון ולמזרח. מעל המיטה בקיר המזרחי נתלתה תמונה בעבודת יד שהיא ציור הלוגו של ה"עסק" שלו. מעל ראשו בקיר הצפוני תמונת קריקטורה בדמותו עם בחורה. איזה צבע לצבוע את הקירות? חשבתי על ירוק בגוונים שונים, אין לי בעיה לצבוע כל קיר בגוון אחר. לחדר אין וילונות אילו גוונים יתאימו? כמו כן ישנו גלגל סרט ממתכת שתלוי על הקיר המערבי מעל השולחן.

דנה A

New member
צביעה ואירגון החדר

שלום לך, יופי של יוזמה לארגן ולצבוע את חדרו, אלו צבעים מועדפים עליו, האם הוא שותף בחידוש החדר? אני מאמינה כי החדר אמור לשקף את רצונותנו והעדפתנו, חשוב כי יהיה שותף בבחירת הגוונים השונים. צבעים המתאימים לצביעת קירות חדרי השינה הינם צבעים פסטליים, בהירים. הפרדה בין הסקטורים השונים - זא' שאם קיימת פינת עבודה בחדר רצוי שלא תמוקם בסמוך למיטה. נשמח לראות את תוצאות השיפוץ ערב טוב, דנה

Aטלי

New member
תודה אבל....

יש איזו עדיפות לקיר מסויים שיהיה בצבע מסויים? החלטתי ללכת על ירוק בהיר, וצבע קרם . האם מיקום התמונות נכון? מצטערת אין לי אפשרות הפרדה, יש פריט כלשהו שאם אתלה מהתקרה יועיל? הבנתי שאם אתלה פעמון רוח בין הדלת לחלון זה יעזור....(החלון מול הדלת..)

דנה A

New member
צבעי הקיר

כל עוד הצבעים בהם את משתמשת הינם בהירים אין מניעה להשתמש בהם. מדוע שמיקום התמונות לא יהיה נכון? זה לא שהן מייצגות הפעלה מסוימת שאמורה להיות במיקום מסוים. במידה וישנו חלון מול דלת את יכולה להשתמש באלמנטים שונים עמ' להאט את האצת האנרגיה - ניתן להשתמש בחפצים שונים בצידי החדר, הנחת שטיח בינם, מובייל וכדומה. ערב טוב, דנה

למעלה