חדר שינה

anat36

New member
חדר שינה

מצ"ב תרשים חדר השינה שלנו. בתרשים העליון, נראה החדר ללא ריהוט. בתרשים האמצעי נראה החדר כפי שהוא מעוצב כיום בתרשים התחתון נראית אפשרות נוספת לעיצוב החדר. מס' הקואה של בעלי = 1 מס הקואה שלי = 8 הערות:
אם נעצב את החדר לפי התרשים התחתון, קו המיטה יהיה באותו קו של משקוף הדלת
אני מרגישה צורך במראה גדולה שתהיה חיצונית ולא בתוך דלת של ארון (כי כך זה נעים לי יותר). חשבתי למקם אותה במיקום שמסומן בתרשים התחתון. המיקום יוצר מרחק בין הקיר של משקוף הדלת ובין המראה של 1 מטר או פחות. כשהדלת פתוחה היא זו שמשתקפת במראה. כשהדלת סגורה, הקיר (של משקוף הדלת) הוא זה שמשתקף
הנישה בה ממוקם הארון היא צרה מאוד ולכן בחרנו למקם שם את הארון. ואין אפשרות אחרת לשים בחדר גם מיטה זוגית וגם ארון מה דעתך?

דנה A

New member
חדר השינה

הי ענת, באפשרות האמצעית המיטה ממוקמת עפי' השרטוט לכיוון הדרום-מערב זהו כיוון מאוד חיובי לך, אך לא תומך בבעלך ולמעשה הוא הכיוון ה-4 בכיוונים השליליים שלו CHUEH MENG שבו רק 10 אחוז מהצ'י המבורך עומד לרשותו. כמה זמן אתם ישנים בכיוון זה?? איך מצבו הבריאותי, קריירה? בעוד שעבורך הכיוון הוא חיובי מאוד ותומך בך ב 90% מהצ'י המבורך העומד לרשותך. אנרגיה התומכת בקריירה, אך יכולה להיות מאוד יאנגית, ומשם להפריע מעט בשינה. איך את מרגישה בשינה בכיוון זה? לגבי האופציה השניה שבה המיטה פונה לכיוון NW, מייצג עבורך את הכיון TIEN YI התומך בבריאות ובעל כ 80 % מצ'י המבורך, תורם להתחזקות רגשית, פיזית. עבור בעלך מייצג את הכיוון LIU SHA שבו רק 20 אחוז האנרגיה המבורכת עומדת לרשותו, ועלולה להתבטא במע' היחסים ובקריירה. האם את מרגישה בעייתיות בתחומים אלו? יתכן ועפי' מפת הכוכבים המעופפים של הבית התוצאות תהינה שונות, היות והמפה הספציפית לבית הרי מדוייקת יותר, ואז אפשר לדעת האם הכיוון תומך או לא, ובאלו תחומים, באופן יותר מדויק. מבחינת המיטה וקו הדלת - ממש לא בעייתי, המיטה אינה מול הדלת, ורצוי לסגור את הדלת בזמן השינה, או לפחות להסיטה חלקית. אם את מציבה את המראה סמוך לדלת, את יכולה להטות חלקית את הדלת בלילה, כך תהיה חציצה, לפחות חלקית, של המראה. איך הולך עם מפת הכוכבים?? יום מקסים
דנה

anat36

New member
תשובות

אנחנו ישנים כך כשנתיים מצבו הבריאותי סביר, הקריירה שלו מתחילה להראות סימנים חיוביים אחרי שדרכה במקום זמן רב. קשה לי לומר שאני ישנה טוב. אבל זו בעיה שקיימת אצלי שנים רבות וישנתי כבר בהרבה כיוונים (בבתים קודמים). אני לא יכולה לזכור מתי ישנתי שנת לילה טובה ברצף של ימים ושבועות. אם אני ישנה טוב, זה מצב חד פעמי בד"כ. אני מרגישה בעייתיות בקריירה בעיקר, פחות במערכת היחסים. אם מתעלמים מהמצב הנתון של החדר (אולי כדאי לעבור לחדר אחר) ומתייחסים רק למספרי הקואה שלנו, מה הכיוון האופטימלי עבורנו? המון תודה

דנה A

New member
כיוון המיטה

אני מאמינה שההחלטות שאנו מקבלים כחלק מההתנהלות שלנו - יש להן השלכות, ויש להן מקורות = הקרמה שלנו. לא אוכל לומר לך לאיזה כיוון להפנות את המיטה, אלא זו החלטה שאת תצטרכי לקבל בעצמך... כאשר אני ממליצה באופן חד משמעי זה רק לאחר שאני בודקת היטב את החדר, את המפות של הבית והדיירים. לכן ציינתי לך את כל הפרטים מעלה, אך את תצטרכי לקבל את ההחלטה
נושא השינה מאידך, נשמע לי לא פשוט, האם ניסית לטפל בכך בדרכים שונות? את יודעת ששינה לקויה מולידה קושי בריכוז.? יום מקסים

למעלה