חדר משחקים -

חדר משחקים -

ערב טוב לכולם, אמא שלי ואני החלטנו לעשות סדר בחדר המשחקים אצלה בבית (מזל שפסח מגיע). לסבתא יש 9 נכדים - 6 נכדים (גילאי - 9.5, 7.5, 7, 5, 3.5 ושנה) 3 נכדות (גילאי - 5.5, 5, ו - 4) אנחנו רוצים לרענן את המשחקים שיש. פחות משחקי קופסא ויותר משחקים (משחקי דמיון, צעצועים וכו'). איך נראה חדר המשחקים אצלכם? ואילו צעצועים אתם מחזיקים בבית וממליצים עליהם?

stp51

New member
אני עושה סדר כל השנה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלי בבית יש ארגז משחקים, משחקי קופסא, פאזלים, מכוניות, קוביות, צבעים, DVD קלטות וספרים. כשמגיעים הנכדים מוצאים את הקופסא לסלון וכל אחד בוחר מה שבא לו, איתמר בדרך כלל מבקש שנהפוך את כל הארגז כי ככה הוא מוצא מה שהוא רוצה וכשאני שואלת אותו מי יסדר את הארגז כסתסיים לשחק
אז הוא עונה לי את
וכשאני שואלת למה
הוא עונה לי את את הפכת את הארגז
כזה הוא איתמר, מצחיק

אצלנו למרבה המזל יש מספיק חדרים ריקים

כך שחדר אחד הפך לחדר משחקים מה שלא מונע מהילדים להוריד את כל הארגזים למטה ולהפוך אותם באמצע הסלון או הגינה. אני משתדלת כל כמה זמן לרענן את הארגזים לפי גילאי הנכדים המשתנה ולזרוק צעצועים שבורים וכל מיני לורדים ועפרונות שנס ליחם.

stp51

New member
תגידו לי זה לא היה מצחיק../images/Emo35.gifזה לא היה מעניין??

אז מה העניין לא להגיב
או אולי זה לא היה ברור
ממש מעליב חוסר ההיתייחסות שלכם

שויי

New member
ריקה קירידה ../images/Emo13.gif

סליחה מקווה שיהיה לך יום נחמד נטול כעסים.

התפספס../images/Emo140.gif וחוץ מזה איתמר פשוט חכם

שיטה נהדרת להפיל על אחרים. וחוץ מזה הוא יפיופ /דוגמן.

בוקר טובבבבבבבבבבבב ושמח

בוקר טוב לכולם וגם לאיתמר המתולתל החמוד נורא. ולסבתא שלו. הנקיון לפסח מתקדם בצעדי ענק (טוב נו, אני לא מנקה העוזרת), אבל זה עושה לי טוב בלב, והבעל אמר: ילה מחליפים וילונות, ת'שמעו יש לו טעם זה, בחר אחלה וילונות. חדר משחקים גם לי יש בבית, יש לנו בית גדול, שריק כמעט לגמרי, חוץ מהבת החיילת שעדיין גרה בבית כמובן, ונראה לי לא להרבה זמן, מהחדר של הבן הגדול עשיתי חדר שינה למי שמגיע לישון, ומהחדר של הילדה שנשואה עשיתי חדר משחקים לנכדים לבינתיים נהנה ממנו רק ירין, ועכשיו גם קצת יוסף שכבר יושב ומשחק... יש לי קופסאות שקופות כאלו שקניתי בחנות לכלי בית ובהם המשחקים מחולקים לפי גיל, משחקים ממש לתינוקות, משחקים ליותר גדולים והמשחקים של ה"גדולים". יש קופסא שקופה עם פאזלים, יש קופסא שקופה עם קוביות וכו' וכו' וכו'. זה נורא נוח, מסודר, שקוף כך שהילדים יכולים לראות מה יש בכל קופסא ולא להפוך את הכל את, יש מדפים עם ספרים לכל הגילאים, ואפילו ספרים ממש ל"דוסים" שתדעו שיש המון ספרים כאלו גם לפעוטות, אפילו כוס שמרימים אותה מהשולחן אז שומעים את הברכה: ברוך אתה וכו' .... . ויש גם בימבה, ויש גם חדר קטן הבלאגאן שיש שם: לול, "טקטור" ביבמה, עגלה לתינוק, טיולון, טרמפולינה, 2 כסאות למכוניות (1 אצלי קבוע במכונית), בקיצור כל הציוד שצריך לתינוקות וילדים יותר גדולים יש לי. כדי שהנכדים מגיעים, ההורים לא צריכים לסחוב שום דבר איתם. יש לי חיתולים ב-3 גדלים, ובגדים ל-3 גדלים. במטבח יש ארון עם בקבוקים, לכל ילד את שלו, מוצצים, סימילק לפי המספר 3 לירין ו-2 ליוסף, ליעד יונק כמובן עדיין. יש את HIP כל אחד התה המיוחד שהוא אוהב. בקיצור, מה לגיד לכם יש לי ממש הכל לילדים בבית.

למעלה