חדר מלח במודיעין

סיגל1977

New member
חדר מלח במודיעין

ערן תודה על התגובה
קראתי, מכירה את כל הדעות לכאן ולכאן אבל לילד שלי זה מאוד עוזר!
איש איש באמונתו יחיה
אז אם בכל זאת מישהו מכיר חדר מלח במודיעין זה יחסוך ממני נסיעות מחוץ לעיר
תודה

חדר מלח מודיעין ד"ר ND שמחה דגן

סיגל שלום, בתחילת חודש דצבמר יפתח חדר המלח ברחוב אדמונית 1 במודיעין, ניתן להזמין ביקור התנסות חינם (על בסיס מקום פנוי) בטלפון 072-2159090

חדר המלח במודיעין הוקם על ידי ד"ר N.D שמחה דגן בשיתוף פעולה עם מערכת "העיקר הבריאות".

ד"ר ND שמחה דגן בעלת תואר דוקטור ND בינלאומי בנטורופתיה מחלוצות הטיפול באמצעות חדרי המלח בישראל מעניקה שרותי אבחון וייעוץ במקום בתאום מראש.

vg04285

New member
תיקון הכרחי

משום שנטורופתיה איננה מדע (אפילו לא קרוב)
הרי שד"ר לנטורופתיה אינו בר סמכא יותר מ...ד"ר שקשוקה למשל

ד"ר שקשוקה

היות שברוב הביקורים שלנו אצל ד"ר שקשוקה התרשמנו שהמקצוענות בהכנת השקשוקה אצל הד"ר מתורגמת למנת שקשוקה ברמה הגבוהה ביותר.

בקשנו לקבל חוות דעת מומחים והכן קבלנו מסמך המבסס את התחושה כי הד"ר מצליח ברוב הטיפול בלקוחות מורעבים להגיש מנה מדוייקת ואיכותית מרוב מקצועני שף כאלו או אחרים.

ניתן לצפות שלפעמים (-: ביקור אצל נותורופתית מקצוענית כמו ד"ר שמחה דגן ׁ יסתיים בטיפול איכותי לא פחות מטיפול אותו תקבל אצל ד"ר ... העובד בקופת חולים כזו או אחרת.

נשמח לארח אותך לטיפול נסיון ללא תשלום ונשמח עוד יותר לקבל חוות דעת פומבית לטיפול חיובית או חלילה שלילית.

ביקור וטיפול התנסות

ערן שלום, נשמח לארח אותך לטיפול/בדיקה בחדר המלח. אנחנו נשמח לצלם ולהציג את הביקור ואת חוות דעתך ללא עריכה באתר www.bari-p2.co.il וכמובן בפורום מודיעין בתפוז . צלצל אלנו למשרד 072-2159090 ונתאם לך ביקור התנסות.

אני מודה לכם מאוד על ההצעה

אני עו"ד שעוסק בנזקי גוף, רשלנות רפואית ותחומים נוספים מעולם הנזיקין והביטוח.
אני קורא מאמרים רפואיים, מחקרים וחוות דעת רפואיות כל יום.
על אף שההצעה לבוא ולהתנסות מאוד מפתה (וכמובן שאשמח לבוא ולהרגיש איך זה), למען ההגינות אומר שאני משתכנע יותר ממחקרים מקצועיים מאשר מחוויה פרטית.
אם יש לכם מחקרים או מאמרים רפואיים (רפואה קונבנציונלית) מעניינים בנושא - אשמח לקרוא ולהתרשם. אשמח מאוד לגלות שאני טועה בגישה שלי ושמדובר בטיפול יעיל עם השפעה גופנית שניתן למדוד במדדים אובייקטיביים.
&nbsp
שוב, תודה רבה על ההצעה.

רפואה אלטרנטיבית

היות וכל תחום הרפואה האלטרנטיבית בישראל ובעולם מתפתח בצורה מדהימה יתכן שלא תמיד לרפואה הקונבנציונלית יש הסברים ו/או תשובות לתהליכים שונים המסייעים בריפוי.

אתה בהחלט מוזמן להגיע לחדר המלח ברחוב אדמונית 1 במודיעין (בתאום מראש ) צלצל אלנו 072-2159090 או ,ecg ,ur ישירות ctnmgu, אתר האינטרנט www.baru-p2.co.il 

הזמנה לביקור התנסות

היות וכל תחום הרפואה האלטרנטיבית בישראל ובעולם מתפתח בצורה מדהימה יתכן שלא תמיד לרפואה הקונבנציונלית יש הסברים ו/או תשובות לתהליכים שונים המסייעים בריפוי.

אתה בהחלט מוזמן להגיע לחדר המלח ברחוב אדמונית 1 במודיעין (בתאום מראש ) צלצל אלנו (אחראית שירות לקוחות הדר) 072-2159090 שלוחה 1 או דרך אתר האינטרנט [URL='http://www.bari-p2.co.il&nbsp']www.bari-p2.co.il [/URL]

למעלה