"חדר מיון" של עצות :(

princess29

New member
"חדר מיון" של עצות :(

אנא עזרו לו בעצות היקרות שלכן:) הרופא שלי נסע לחו"ל והאחות היא שאומרת לנו מה לעשות ,אולי התיעצה עם רופא אחר אבל את זה אני לא ראיתי . אני היום ה 15 למחזור עדיין מקבלת גונאל ואמרו לי שמחר אקבל בערב כוריגון וביום ראשון בשעה 8:30 בעלי יתן להם זרע ובשעה 11:30 אני אעבור הזרעה. משהו לא מסתדר לי פה:( 1- אם אני אקבל כוריגון בשעה 6:00 בערב ביום שבת ואעבור הזרעה למחרת(יום ראשון) בשעה 11:30 הרי לו עברו 36 שעות בכדי שהביצית תהיה מוכנה. שנית - מה יהיה מצב הזרע בשעה 11:30 אם ניקח בחשבון שלקחו אותו ממנו בשעה 8:30 וגם אם ניקח בחשבון שהזרע אצלו לא משהו.(ספירת זרע נמוכה) אם אני אעבור את ההזרעה - מה הטיפים שלכן - מה אני צריכה חעשות - לאכול? האם אני יכולה לקיים יחסים? אני מה זה רוצה...:) כנראה ההרמונים האלו מעוררים את התשוקה יותר מהרגיל:) אנא עזרו לי. אוהבת אותכן. נסיכה.

נראה באמת מוזר

אני במקומך הייתי מתקשרת לאחות (לנו פשוט נתנו טלפון שלה ופלאפון למקרה דחוף) או אפילו למחלקת נשים בבית החולים שאת מטופלת והם כבר ימצאו דרך לאתר לך מישהו במחלקה, ושואלת אותם אני יודעת שברגע שמזריקים כוריגון אז תוך 36 שעות מתרחש ביוץ. אני למשל לוקחת היום בשעה 22:00 בלילה דקאפפטיל (כמו כוריגון) כדי לגרום ביוץ ואמרו לי לבוא ביום שני להזרעה. אז ככה שרצוי וכדאי מאוד לשאול ,אולי פשוט לא הבנת אותה נכון. גם בהזרעה הקודמת שלי הזרקתי בום שלישי בעשר בלילה וההזרעה היתה ביום חמישי. (לצורך ההמחשה). ודרך אגב, אין לך מה לדוג לגבי הזרע כי שמים לו חומר שמשמר אותו למספר שעות.

אל דאגה

בעניין הזרע, אין לך מה לדאוג, כי זה הזמן שמצריך פחות או יותר, למיין את הזרע, ולאסוף כמה שיותר "שחיינים מצטיינים". בקשר לכוריגון- לפעמים עושים את ההזרעה לפני התחלת הביוץ מתוך ידיעה שהזרע חי בתוך גופינו בערך 72 שעות. ככה שהוא בעצם יחכה לביצית. לא מומלץ לקיים יחסים לפני ההזרעה (היום) על מנת שאיכות הזרע תיהיה טובה יותר בהזרעה עצמה. אם ההזרעה עברה בקלות, בהחלט מומלץ ורצוי לקיים יחסים מתי שהביוץ אמור להיות. בכל מקרה המון המון הצלחה. ובאמת חוץ מלהיות רגועים אין איזו הכנה מיוחדת.

גיליה

New member
היי princess../images/Emo47.gif

לפי השאלות אני מתארת לעצמי שזו הזרעה ראשונה, אז בכל מקרה שתהיה הצלחה גדולה!! לגבי התזמון שלאחר הכוריגון - אכן לא יעברו 36 שעות וזאת הסיבה שהרבה רופאים ממליצים לעשות שתי הזרעות דהיינו: גם ראשון וגם שני ואז את למעשה מעלה את הסיכויים להצלחה. לשאלתך השניה, אני יודעת שיש רופאים שממליצים לא לקיים יחסים יומיים לפני ההשבחה כדי להעלות את איכות הזרע (במיוחד אם הזרע לא "פגזי"). אני יכולה להגיד לך שאני לא תמיד נשמעתי להוראות הללו אבל הייתי ממליצה לך לפחות הפעם לפעול ע"פ ההנחיות של הרופאים ו"להתנזר". וחוץ מזה אפשר לעשות הכל - בעיקר לא לחשוב על זה -

למעלה