חדר כושר לבוש לחדר כושר (כן כן אני בדרך...) מה אתן לובשות?מה עדיף? גופיה? מי הולכת לחדר כושר?
י יעל י New member 23/9/08 #1 חדר כושר לבוש לחדר כושר (כן כן אני בדרך...) מה אתן לובשות?מה עדיף? גופיה? מי הולכת לחדר כושר?
ל לילית462 New member 23/9/08 #3 טיץ, גופיה צמודה שמחזיקה את הציצי וחולצה גדול וחולצה גדולה מעל. מחכה כבר ליום שארגיש בנוח להיות רק עם גופיה בלי משהו מלמעלה.
טיץ, גופיה צמודה שמחזיקה את הציצי וחולצה גדול וחולצה גדולה מעל. מחכה כבר ליום שארגיש בנוח להיות רק עם גופיה בלי משהו מלמעלה.
1 12רוניתי New member 23/9/08 #4 טייץ או מכנס קצר עד הברך גופיה צמודה או מעט רחבה. בלי חזייה-------שונאת חזיות!! אם אין ברירה לשעור הכושר אני שמה מתחת גוזיות כמו של נערות. אני והבת הקטנה שלי-גוזיות. לעבודה כמובן שאין ברירה- אני לובשת - סטרפלס !!לא סובלת...
טייץ או מכנס קצר עד הברך גופיה צמודה או מעט רחבה. בלי חזייה-------שונאת חזיות!! אם אין ברירה לשעור הכושר אני שמה מתחת גוזיות כמו של נערות. אני והבת הקטנה שלי-גוזיות. לעבודה כמובן שאין ברירה- אני לובשת - סטרפלס !!לא סובלת...
ל לילית462 New member 23/9/08 #5 כייף לך שיש לך את הפריוילגיה של ללכת בלי חזיה רק בבית, וגם זה לא כייף גדול, אם חם יש מזיעה מתחת לציצי. נו, עכשיו ברור למה אני חולמת על ניתוח?
כייף לך שיש לך את הפריוילגיה של ללכת בלי חזיה רק בבית, וגם זה לא כייף גדול, אם חם יש מזיעה מתחת לציצי. נו, עכשיו ברור למה אני חולמת על ניתוח?