חדר כושר

חןחן

New member
חדר כושר../images/Emo104.gif

האם מישהי יודעת האם יש מניעה להתאמן בחדר כושר? קראתי באיזשהו מקום שזה מפריע לביוץ. האם זה אכן בעייתי?

מיכל25אב

New member
תשובה

גם אני התעמלתי במכון...וד"ר בר חווה אמר שזה בסדר....כך שיעד כמה שידוע לי אין בעיה.

למיכל ולחןחן ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

גם אני הייתי שם לאחר ביקור אצל רופא מזדמן שהאצת הדופק גורמת לגוף שיחשוב ש............ החלק הטוב
שאריה רודף אחריי... מאז שאלתי רבות, גם בפורום רופאים , גם פה וגם קראתי........ וזה נכון, כל עוד זה לא אינטנסיבי זה לא מפריע בעייני גם רצוי, כי זה עושה טוב על הנשמה, וגם גם ככה עם כול ההורמונים יש לנו נטייה להתנפח.........
אז היום קצרתי מלא מחמאות שרזיתי ואין לתאר כמה זה כייף, למרות שהמשקל לא השתנה........ ולמיכל, האם ד"ר בר-חווה עובד גם עם מכבי ? ביי ותודה

לחן

האמת היא שמה שאני כותבת הוא מנסיוני בלבד בכל ההפריות שהיו לי עשיתי כושר ואפילו הגברתי את הקצב בימים שלפני ההחזרה . באחת ההפריות שחיתי ממש לפני ההחזרה בהנחה שזה יעודד את זרימת הדם בגוף אך ההפריה המוצלחת בה נכנסתי להריון הייתה הראשונה שעשיתי הפסקה טוטלית מכושר שוב, אין להפיק מכך מסקנות אולי אבל זה מנסיוני האישי בהצלחה

פעילות גופנית

שלום לך פעילות גופנית יכולה לפגוע בפוריות כאשר היא נעשית בצורה מוגזמת ולא מבוקרת. אין שום מניעה להתאמן בחדר כושר, לרוץ, לשחות או כל פעילות אחרת, כל עוד זה לא נעשה בצורה אובססיבית. כשיהיו לך שרירים יפים תראי לנו!

חןחן

New member
כושר-המשך../images/Emo104.gif

תודה לכולן על ההתייחסות. בכל אופן, אשאל את הרופא שלי ואעדכן.

מיליקי

New member
לחןחן השרירית ../images/Emo8.gif

אני התייעצתי על כך עם הרופא שלי, ולדבריו אין עם זה בעיה, כל עוד זה במידה, ו"לא להתכונן לאולימפיאדה" כפי שהוא אמר לי... לי בכל מקרה זה עושה הרגשה טובה! מילי

למעלה