חדר כושר בעיר

מיכל שב

New member
חדר כושר בעיר

מי יכול להמליץ על חדר כושר טוב בעיר, אבל כזה שלא צריך לקחת משכנתא בשבילו?

מיכל שב

New member
איזה כיף לראות אותך כאן../images/Emo24.gif

מקווה שתשארי

ספורטן

אני מנוייה שם יותר משנה ואני מרוצה מהמכון (אבל עדיף שתסעי ברכב פרטיכי יש שם הרבה ערסים מעצבנים בתחנה) אבל המכון עצמו מעולה יש לך מול כל הליכון טלויזיה אישית ואת יכולה ממש להנות ויש מכשירי פדלים שקוראים להם סקישממש טובים וב-40 דקות אפשר לשרוף איזה 200 -300 קלוריות בקלות
ממש ממליצה

Dannycom

New member
כמה עולה המנוי לספורטן?

והאם יש הנחות לסטודנטים או מבצעים נוספים?

מיכל שב

New member
אפרופו קיץ -

למישהו יש המלצה על בריכת שחיה ועלות מנוי משפחתי?

יש הרבה בריכות

אבל זה לא זול יש את: מינץ (אחת היקרות) ספורטן כפר מע"ש גבעת השלושה

LuNa MaJnUnA

New member
גבעת השלושה והספורטן בהחלט יקרים

לפחות ביחס לסירקין (לא סובלת את המקום) או נווה ירק, שעליו אני דווקא ממליצה. למרות שאין שם כמעט כלום חוץ מבריכה ורק מסלול אולימפי אחד..

בספורטן גם יש בריכה

אני חושבת שבספורטן זה יקר אבל אני לא בטוחה.. אבל זה ברמה ממש גבוהה

שאניה

New member
אממ..

אנחנו מנויים לכפר מע"ש. בריכה נחמדה
מסודרת מאוד יש מלתחות + מקלחות ג'קוזי וחדר כושר (לא נראה לי בתוספת מחיר..) אני לא יודעת מה המחיר אבל נראה לי הוא די סביר (אם אמא שלי הסכימה לעשות מנוי
)

Law Ho

New member
לחיילים

זה עולה 3120 ל 16 חודש שזה יוצא 195 ש"ח לחודש. אני מניח שיש גם הנות לסטודנטים. יש גם כל מיני מבצעים לועדי עובדים וכאלה. יש לך בריכה וחדר כושר. יש הרבה הליכונים ומכשירי אירובי בחדר כושר אבל אני לא יודע איך הם (אף פעם לא השתמשתי). מבחינת משקולות יש לך די הרבה ועכשיו הביאו ציוד חדש, מאוד נוח, הרבה משקולות חופשי. אני מנוי שם. בשייפ ביררתי לפני שהגעתי לספורטן. בזמנו דיברו איתי על 259 שח. לא זוכר אם זה בהתחייבות לשנה או לשנתיים. לעובדי תעשייה אוירית ועוד איזה תעשייה זה עולה 239 בחודש.

ב מ ב י

New member
אולי שייפ

כמה זה עולה? הפסקתי לרוץ בערבים העלתי כמה קילוגרים מיותרים ואני חייב להוריד אותם. אולי את עושה איתי ריצה כל ערב... לפחות פעמיים בשבוע ולהכנס למשטר אכילה נאותה.. הברירה השניה זה מכון כושר

ב מ ב י

New member
אולי שייפ

כמה זה עולה? הפסקתי לרוץ בערבים העלתי כמה קילוגרים מיותרים ואני חייב להוריד אותם. אולי את עושה איתי ריצה כל ערב... לפחות פעמיים בשבוע ולהכנס למשטר אכילה נאותה.. הברירה השניה זה מכון כושר

למעלה