חדר ילדים הייטק

חדר ילדים הייטק

הקטנצ'יק שלי, בן 6, רוצה חדר שינה עם אוטומציה. הוא רוצה שהוא ימחה כפיים ידלק האור או שהארונות בחדר יפתחו אוטומטית.
ומצד שני - אני רוצה חדר פונקציונלי, עם שולחן עבודה קטן בשבילו למחשב ולעבודות (כמו לצייר) והרבה מקום לצעצועים שלו.
החדר יחסית קטן 4x3
מאיפה להתחיל לשאוב רעיונות לחדר כזה?

מירי172

New member
תנסי להתפשר איתו

אפשר לעשות נאמר חשמל חכם מבחינת תאורה ואת כל השאר רגיל כמו שאת רוצה.

תמונות אפשר למצוא בגוגל.

גלמיש1

New member
השאלה מוזרה בעיני - ממתי ילד בן 6 מכתיב להורים

לא איזה חדר יהיה לו, ולא מה יקנו לו.
לדעתי זו סוגיה לגמרי חינוכית ולא עיצובית.
בשלב הזה (ולעוד אי אלו שנים) אתם אלו שיודעים מה הוא צריך ומה נכון לעשות (גם חינוכית וגם תקציבית וכו) עם החדר שלו כמו עם כל הסוגיות האחרות בחייו. בשביל זה אתם ההורים שלו, לא?
&nbsp
אני הייתי אומרת לו שהוא יכול לקבל דבר אחד מסוג זה שהוא רוצה (למשל מנורה שנדלקת במחיאת כף שזה לא דבר יקר יחסית) מתוך כלל החדר שאתם תתכננו בהתאם למה שאתם יודעים שנכון.
לדעתי....

כניראה ניסחתי לא נכון. הוא ביקש ואני חושבת שזה רעיון מעולה

בשבילו. הוא רק בן 6 אבל מאוד אוהב גאדג'טים ומחשבים ואני חושבת שזה יהיה פרויקט מעולה לעבוד עליו ביחד. אני מחפשת רעיונות מקוריים לעשות אוטומציה לחדר אבל שגם יהיה פונקציונלי.

גלמיש1

New member
לדעתי חינוכית זה לא נכון.

כי אם עכשיו הוא רוצה חדר ממוחשב (ומקבל אותו) מה הוא יקבל בגיל 10 , ו 15 .... מכונית מרוץ?
אני גם חושבת שלהכניס מחשבים לחדר של בן 6 יחסל את הסיכוי שלו לפתח תחומים אחרים ולא פחות חשובים. גם יחנך אותו שהכל מגיע לו והוא מקבל את מה שבא לו. ואפילו בריאותית - לדעתי לא בריא לגור בחדר מלא אלקטרוניקה ....
&nbsp
אבל היי - זה הילד שלך. תחנכי אותו איך שאת רוצה.

למעלה