חדר יולדות

אמיר ט

New member
חדר יולדות../images/Emo22.gif

קיבלתי היום עבודה (יותר נכון משלמים לי לעשות אחת) שהיא לבנות תוכנית ב VB + ACCESS שתהוו ממשק לניהול חדר יולדת. אם למישהו יש רעיונות איזה טבלאות כדאי לי לעשות, זה יתקבל בברכה. אמיר.

drorli

New member
תתחיל בברקוד

טבלת ברקוד שתרכז את כל הילודים. נדמה לי שהיום הם כבר נולדים עם ברקוד באוזן... כך שתוכל להציב סורק ולמלא את הטבלה אוטומטית.

eli_leiba

New member
תעשה טבלת יולדות וטבלת יילודים../images/Emo8.gif

תעשה קשר אחת לרבים בינהם ותשמור על שלמות הנתונים כנראה צריך גם טבלת טיפולים (קיסרי/רגיל) תאריך כניסה לביJ ותאריך יציאה וכו

arye9

New member
דבר ראשון

ניתוח המערכת תשב עם מי שביקש ממך את התוכנה ותקבל את כל הפרטים שהוא רוצה אל תשכח להביא מחברת ולרשום הכל. חשוב להיות בקשר עם: מנהל המחלקה האחות הראשית הפקידה הראשית או איך שקוראים לזה איש המחשבים של בית החולים (לא ממחלקת היולדות) ובכלל כל מי שלדעתך ירצה להשתמש במערכת - לפעמים אחד מהאנשים, נגיד הרופא יחשוב שהאחות צריכה זה וזה אבל במציאות היא רוצה עוד משהו. רק אחר כך תדליק את המחשב ואז יהיה לך יותר קל לחשוב. מנסיון עם בית חולים, לאחר שהכל נגמר מנהל המחלקה היה מבסוט מהתוכנה, ועשיתי פרזנטישן ישבה איתנו אשת המחשבים ואמרה שזה יפה מאד, אבל משרד הבריאות רוצה למחשב את כל בית החולים... וזה היה גדול עלי. בהצלחה אריה

למעלה