חדר חדש

noago

New member
חדר חדש

בימים אלה אני עוברת לחדר חדש במעונות בירושלים. אני מעוניינת להוסיף פריטים צבעוניים לחדר (אין לי אפשרות לשנות את החדר ו/או לצבוע אותו) ולכן רציתי לשאול מה מומלץ. אילו צבעים או פריטים כדאי להוסיף כדי שישרו אווירה טובה לחברים ולימודים. תודה מראש נעה.

דנה A

New member
חדר חדש

שלום לך noago, שאלתך כללית מידי וההמלצות שאוכל לתת לך הינן: ניקוי יסודי טרם המעבר, טיהור החדר לאחר ניקיונו, אוכל לענות לך עפי' אסכולת הצורה והנוף, המלצות כלליות ואוניברסליות- את יכולה להציב את שולחן העבודה שלך באופן כזה שלא תשבי עם הגב לכניסת החדר, להניח המיטה במיקום בו את צופה על החדר/דלת החדר, לא להניח את ראש המיטה בקיר בו קיימים שירותים/אמבטיה, אם יש חלון מעל המיטה- יש לסגרו בעת השינה, מאחר ובחדר יהיו מס' פונקציות שונות החדר יאופיין באנרגיית "יאנג" כאשר לשינה יש צורך באנרגיית "יין", עכ' המלצתי תהיה להוסיף "יין" לחדר- זאת ניתן לעשות ע"י שימוש בצבעים רכים, פסטליים, המנעות מצבעי "אש" וצבע לבן, הוספת טקסטיל "רך" לחדר- כריות, וילונות, שטיחונים וכדומה. הקפדה כי דלת השירותים/מקלחת תהיה סגורה (האם השירותים/מקלחת נמצאים בחדר בו את ישנה?) שתהיה לך שנת לימודים פוריה
דנה אהרון

למעלה