חדר השירותים

טל קארי

New member
חדר השירותים

היי לכולםדבר ראשון רק אתמול הכרתי את הפורום בפעם הראשונה ואני חייבת להגיד שהתאהבתי! אמנם אני לא ממש בטוחה הגילאים שיש פה אבל בהחלט מוצאת את עצמי כאן:)יש לי שאלה-במה אתם נוהגים להשתמש כדי לבשם את חדר השירותים ? קחו בחשבון שזה חדר גדול עם מקלחת, קניתי למשל ריחן של בסון כזה בצורת פרחים וזה לא מספיק... אם יש לכם הצעות למשהו שקצת יותר מחזיק אשמח לשמוע:)תודה וערב נעים..טל

ברוכה הבאה

אין כאן טווח גילאים מוגדר, תרגישי בנוח

לגבי המבשם - לי אישית אין מבשם כבר שנתיים לפחות. הבית כולו מאוורר, החלונות בכל הבית פתוחים גם כשיש גשם \ שלג (חריץ קטן)
המבשם רק החניק לנו את החדרים וניסיתי באמת הכל, אפילו את זה שמתיז כל שעה עגולה. מאז שאין מבשם, כל הבית מרגיש אוורירי ורענן

אני חושבת מהניסיון הרב שהשקעתי בזה עד שהרמתי ידיים, שזה עם המקלות מחזיק הכי הרבה זמן מעמד - רק צריך להפוך את המקלות אחת ל..

קליספרה

New member
כל הריחנים החיצוניים טובים לכלום זמן

אישית הגעתי למסקנה שהיחידים שעוזרים הם אלה שיושבים בתוך השירותים ומפזרים ריחם עם ההדחה.
אני אישית מחבבת את הברווז האמיץ על שלל צבעיו

מסתדרת

New member
מטהר אויר בריח של בשמים

גם אצלי השירותים זה גם מקלחת אז אני שמה מטהר אויר בריח של בשמים. לסגור את המכסה אחרי מס. 2. והכי חשוב לנקות פעם ביום.

צריך לאוורר. נר מבושם עושה עבודה טובה (צריך להדליק אותו...)

ומתאים לזמני אירוח.
&nbsp
בין לבין, אני אוהבת להתיז מי גוף, כאלה שקונים בללין או בבודי שופ. תמיד קונים לי, אני לא משתמשת (למה יש לי בשמים?) אז אני מבשמת איתם את החדרים.

למעלה