חדר השינה שלי

veredo

New member
חדר השינה שלי

אביבה שלום שמי ורדה ת.ל. 20.6.66 ורציתי לשאול שתי שאלות בבקשה, הכניסה לחדר השינה שלי היא דרך דלת הממוקמת בבפינה הדר' מע' של החדר כאשר ממולה דלת חדר השירותים ומשמאל לדלת חדר השירותים הדלת לחדר האמבטיה , בחדר השינה המיטה אינה ממוקמת בקיר המשותף לחדר האמבטיה אלא בקיר המזרחי ומעל המיטה חלון אני יודעת שהמיקום אינו טוב עבורי אך אין לי אפשרות לשנות את המיקום ואפילו לא להזיז את המיטה (המיטה והשידות מחוברות ביחידה אחת) מה שקורה זה שדלת חדר השינה כמו שאמרתי בפינה אבל מלבד כל הדלתות שהזכרתי יש לי בחדר השינה דלת נוספת בפינה הצפ'-מע' ז"א ממול לדלת הכניסה לחדר אני מעונינת להביא זוגיותת לחיי איך אני מתגברת על כל המכשולים בחדר ??.. שאלה נוספת רכשתי שלושה מטבעות סיניים האם יש לקשור אותם יחדיו בסרט אדום כפי שממליצים או שאפשר לפזר אותם בנפרד? אשמח אם תעני לי בברכת שבת שלום ורדה

טוב, הנה כמה דברים

לתלות מראות קטנות על דלתות השירותים והאמבטיה ולשמור עליהן סגורות. על החלון לתלות וילון, לסגור את החלון בלילה, ולפתוח ולאוורר בוקר בוקר.לתלות קריסטל בחלון זה ועוד קריסטל במרכז החדר. בשביל הזוגיות, תלי תמונה של זוג במיקום כלשהו מולך, כשאת במיטה כך שתראי אותה כשאת הולכת לישון. תמונה יפה, שלמה, מחובקת ועם מסר בוגר, לא ילדותי... לידך, על אחת השידות הציבי זוג פריטים קטנים, סימליים. (אבני רוזקוורץ או נרות או יונים או כל מה שנראה יפה בעינך בזוג) נסי לא לחשוב על "מכשולים" אלא על האפשרות של הבאה לחייך זוגיות בשל "הרוח" שיש בחדרך... תנאים מסוימים לפעמים הם אבני דרך עבורינו ואפשר בכל מצב לעשות זאת... לגבי המטבעות, כוחן גדול יותר כשהן בשלשה וקשורים בסרט אדום שבוע טוב

evyalfa

New member
בקשר לתליית מראה על דלת השרותים

יש לי מובייל שעשוי ממראות קטנטנות ומרובעות כשמחבר ביניהן זה חרוזים קטנים בצבע תכלת. אומנם קניתי אותו בשוק ב - 10 ש"ח, אבל אני די אוהבת אותו, אפשרי לתלות אותו???

מובייל מגביר אנרגיה,

עושה בה שימוש, ומסמן את המקום. מטרת המראה היא להחזיר ו"להעלים" את המצאם של השירותים מאחורי הדלת... כך שלצורך העניין הזה המובייל לא כל כך יתאים... השתמשי בו באזור הקריירה, גם המראות וגם צבע החרוזים מתאים.

veredo

New member
מובייל מעל החלון בחדר השינה

אביבה שלום ראשית תודה על העצות, אני אבצע את השינויים שהמלצת לי בחדר השינה. בנוסף רציתי לשאול מעל החלון שבחדר השינה שלי תלוי מובייל עם סוג מסויים מאוד של צדפות שהבאתי מתאילנד האם להעביר משם או להשאיר בנוסף לקריסטל שהמלצת לי לתלות? תודה והמשך שבוע נעים ורדה

veredo

New member
שכחתי עוד שאלה חשובה

אביבה עוד שאלה חשובה? יש לי ארון מראות מצידה הימני של המיטה שלי בחדר השינה אני עמוסה בעוד מראות גם בשידה מהצד השמאלי של המיטה וגם שתי הדלתות שבחדר השינה שלי שתיהן בחלק הפנימי שלהן שפונה לתוך החדר מכוסות במראות ? מה אני עושה עם כל המראות האלה סביבי? ממש חדר שינה "לתפארת" עיצבתי לי? אולי בגלל זה הלבד הזה כל כך הרבה שנים? טוב אמרנו שמתחילים לחשוב חיובי, אז רק בבקשה תני לי עצה גם בקשר לזה ושוב תודה....ורדה

לילה טוב ויום שמח מחר...../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

את המובייל הוציאי מהחדר לצד מערב בביתך לא מעל למיטה אכן, הרבה מראות... את יכולה להוציא אותן או כמה מהן? מוכנה לעשות את זה? בראייה עמוקה יותר הייתי אומרת לך לחשוב מה מטרתן? מה היה הצורך שהביא אותך לתלות אותן? דברים מגיעים לחיינו בד"כ בשל צורך כלשהו, ונראה לי שכרגע, יש איזה מצב שבו את רוצה לשנות... אפשר לכסות אותן בלילה עם בד אם אינך רוצה לטרוח ולהוציא אותן מהחדר ובמיוחד את אלה שנמצאות משני צידי המיטה... השפעתן של אלה עלולה לפגוע בבריאות... לא משנה מה הסיבה, אם את עושה עכשיו דברים, מכאן ואילך...יבוא שינוי... לכי עם המחשבה החיובית כל הזמן אל תתני לדברים להטריד אותך, ועשי, עשי כל הזמן למען המטרה... לילה טוב

evyalfa

New member
איפה ואיך מוצאים ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif|חמסה

את אזור הקריירה בבית?

קראי את הקישור

זה בסיסי ביותר. יש עוד אפשרויות, אם אחרי שתקראי תרצי עוד.... אתן לך עוד ידע... בוקר טוב נ.ב - השתדלי לא לשים את סימן החמסה... היא כלפי מטה...

evyalfa

New member
תודה, אבל לא ברור לי

מה זה אומר כאש אזור השפע נמצא בכיוון השירותים
, יחסית לכל הבית. או כאשר אזור הזוגיות נמצא בחדר עבודה (שלימים ב"ה יהפוך לחדר ילדודס)

שירותים באזור השפע

זה מקום שדורש תיקון... לשים מראה מחוץ לו, להוסיף פריטים ממתכת בשירותים, לשמור על מכסה השירותים סגור להציב קערה מחרס עם אבנים, צמחים, לא הכל ביחד, בחרי מה מתאים לך יותר... בחדר העבודה עשי לך פינת זוגיות. חלקי את החדר לתשעה חלקים, כמו שחילקת את כל הבית, ושם עשי מה שמתאים לך לגבי חיזוק הזוגיות. יעודו של החדר לעתיד לא משנה כרגע. כדאי לעבוד על ההווה אלא אם כן ילדים זה משהו שמגיע בטווח של שבועות
שבת שלום

veredo

New member
קראתי את הקישור ויש לי שאלה

במאמר מצויין שיש להתייחס לריבוע הקסם כך שהכניסה לבית תהיה דרך אזור 1 , 6 או 8 מכך אני מבינה שאם הכניסה שלי לבית היא מכיוון דרום אזי בחלוקה לתשע של הבית אזור הקריירה שלי הוא בכיוון דרום ? תמיד חשבתי שאזור הקריירה מזוהה עם הצפון ? האם להתייחס לכיוונים או למספרים ?

יפה ../images/Emo45.gif

זוהי הכרה עם שתי אופציות שקיימות בפאנג שואי, חוץ מעוד כמה שאפשר לעבוד איתן. האחת, מתייחסת לכיווני הבית כמו שהם. זאת אומרת, שבאזור הקריירה ששיך לאזור צפון, כמו שאמרת, שמים את החפצים שמקדמים את הקריירה. אם אי אפשר בבית באופן כללי, אז לוקחים חדר מסוים ובו עושים את העבודה לגבי הקריירה. האופציה השניה, זו של ריבוע הקסם, עם המספרים, היא האופציה ה"מודרנית" יותר. זו שניבנתה מתוך הסתכלות על הבתים המערביים והקשיים לעשות בהם פאנג שואי. היא אומרת, שמבלי להתיחס לכיוונים, מחלקים את הבית מדלת הכניסה, באזורים 1,6,8 ומשם עובדים על האזורים הרצויים. אפשר להתיחס לזה כשאפשרויות נפרדות, ז"א, או פאנג שואי לפי כיוונים או לפי החלוקה לתשעה איזורים. ואפשר גם לשלב ביניהם, המסר הוא, בכל מקרה, את קובעת את ההיחסות לבית שלך, באיזה דרך תבחרי להתיחס איליו וכיצד לפעול בקשר לדברים. שבת שלום

למעלה