חדר האמבטיה

חדר האמבטיה

לאביבה ערב טוב וקסום ברצוני לדעת האם אפשר לשים עציץ או קקטוס בחדר האמבטיה {שכולל שירותים} האים אפשרי הדבר לשים תמונות של הילדים והמשפחה בקיר שנמצא מול הדלת תודה

בוקר טוב צופית

(יש כאן מסביב הרבה צופיות...) עציץ אפשר, קקטוס לא. מה מרחק הדלת מהקיר המדובר? איזה מרחב זה מול הדלת? מדוע ההתלבטות בקשר לקיר זה?

בוקר טוב אביבה

המרחק מהדלת לקיר 3 מטר. ההתלבטות מפני כשפותחים את הדלת רואים את הקיר, {הקיר עצמו רוחבו כ מטר ארבעים} המרחב הוא מבואת הכניסה- הכניסה בצד הדרום מזרח של הבית{אם זה עוזר}. צופית המצפה לטוב.

כניסה לבית הוא ה"בקרוב" של השהות

בבית. זה מה שאת רוצה להעביר למי שנכנס לבית, כולל אתם הדיירים. זה מה שמשפיע מיד בכניסהף מלווה בתת הכרה את השהות בבית כולל היציאה ממנו בהמשך,ויאמר עליכם משהו כמו "אנחנו מאוד משפחתיים", אנחנו אוהבים אחד את השני", תראו כמה אנחנו אוהבים להיות ביחד"...משהו כזה. השאלה היא האם זה מה שאת רוצה...? בפאנג שוי, כניסה מיועדת למשהו אחר. אני הייתי מנצלת את הכניסה, בכיוון הזה להבאה שלך שפע לבית, את תמונות המשפחה הייתי תולה באזור המשפחה/סלון, בקיר המזרחי. צופית, כבר טוב

צופי, בלבלת אותי...

שאלת שתי שאלות על שני נושאים שונים ועכשיו... עוד שאלה שאני לא כל כך מבינה באיזה הקשר... את מוכנה להסביר יותר בהרחבה את השאלה "אז מה לדוגמא ממולץ לשים?"

או קיי. יש כמה אפשרויות להתיחס לכך

אפשר להתיחס לכניסה על פי הכיוון שלה ואפשר על פי המהות שלה. על פי הכיוון, שהוא דרום מזרח, זוהי כניסת אזור שפע.מפל מים,תמונה של מים, חפצי/ים ממתכת, אבני ציטרין ואמטיסט וכל מה שמתקשר אצלכם בראש לשפע, יתאים שם. עוד אפשרות היא המהות- הכניסה לבית היא הפה של הבית, ויש להתיחס אליה בתשומת לב מירבית.להוציא ממנה (אם יש) תיקים, קולבים, מעילים,נעליים, וחפצים שאמורים להיות בחדרים אבל מכייון שנוח "לפרוק" אותם בכניסה, הם נמצאים שם. להאיר אותה כמה שיותר, ליצור בה מרחב אוורירי ו...יש המלצות לתלייה תעודות הוכרה, לימודים, הישגים, גביעים ועוד. אני יודעת שלישראלים הדבר די קשה בכניסה אולם...אפשר לראות את הדבר נעשה ברחבי העולם ובהצלחה. הכניסה אמורה להיות נעימה. אחת האפשרויות היא לתלות על הקיר הזה מראה עם שתי מנורות דקורטיביות שמאירות כלפי מעלה. אפשר לתלות שם תמונה עם צבעים נעימים. אפשר להציב שולחן יפה עם אגרטל. שולחן זכוכית עם רגליים יפות ממתכת. פסלון מתכת מהרצפה ועוד ועוד ועוד...הנה רעיונות שאת יכולה להמשיך מהם ולעשות את מה שנראה לך. בהצלחה ובנעימות

למעלה